Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Ηταν… ελιγμός»!

❱❱ Η Μοιραράκη επιβεβαίωσε την «Εspresso» για την αίτηση πτώχευσης, ενώ παραδέχτηκε ότι το έκανε ως μέσο πίεσης στους πιστωτές της.

Το απολύτως ακριβές ρεπορτάζ της «Espresso», αναφορικά με την υποβολή δήλωσης παύσης πληρωμών της εταιρίας «Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε.» ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας την 1η Φεβρουαρίου 2019, επιβεβαίωσε μέσα από τις διαδοχικές τηλεφωνικές παρεμβάσεις της, χθες, σε τηλεοπτικές εκπομπές η επιχειρηματίας και νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρίας, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι επρόκειτο για… επιχειρηματικό «ελιγμό»!

Με άλλα λόγια, η Δέσποινα Μοιραράκη παραδέχτηκε δημοσίως ότι απασχόλησε τα ελληνικά δικαστήρια (τα οποία καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες υποθέσεις), χρησιμοποιώντας τη Δικαιοσύνη ως μέσο για να ασκήσει πίεση στους πιστωτές της!
Πρόσθεσε δε ότι ο εν λόγω «επιχειρηματικός ελιγμός», που έφτασε στα δικαστικά έδρανα, απέδωσε καρπούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο επετεύχθη συμφωνία με την πιστώτρια τράπεζα, και μάλιστα προ δεκαημέρου.

Δεν εξήγησε, ωστόσο, εφόσον, όπως λέει, είχε υπάρξει συμφωνία πριν από 10 ημέρες και η ίδια… απέσυρε(!) το σχετικό δικόγραφο της πτώχευσης, πώς η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου μόλις την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Μαρτίου, με τη δικηγόρο της να παρίσταται κανονικά και να ζητά αναβολή της υπόθεσης!

«Ζητάμε την αναβολή προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να έρθει σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για να επιτευχθεί εξυγίανση» ανέφερε η δικηγόρος της, ενώ, όταν ρωτήθηκε χαρακτηριστικά από την πρόεδρο του δικαστηρίου για το αν υπάρχει εγγράφως σχέδιο εξυγίανσης, απάντησε αρνητικά. Τελικά, δόθηκε αναβολή για τις 10 Απριλίου.
Οσον αφορά τον πλειστηριασμό ακινήτου της, ο οποίος είναι αναρτημένος στην επίσημη πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, διεξήχθη κανονικά, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση στην προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του, στις 8 Φεβρουαρίου 2019.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...