Η Λίτσα Πατέρα ανοίγει σχολή αστρολογίας στην Ελλάδα

❱❱ H Λίτσα Πατέρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις της παραδίδοντας οnline μαθήματα
❱❱ «Το προσπαθώ έναν χρόνο! Με ώθησε και ο κόσμος, που επικοινωνεί μαζί μου και το απαιτούσε»Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Αστρα και σύμπαν χαμογελούν! Η Λίτσα Πατέρα άνοιξε τη δική της σχολή αστρολογίας!

Η πιο δημοφιλής Ελληνίδα αστρολόγος, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Mayo School of Astrology του Λονδίνου, αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις της και να μυήσει τους λάτρεις στην «τέχνη» της, που χάνεται στα βάθη των αιώνων, με online μαθήματα!

Η δαιμόνια Διδυμίνα, με την 30χρονη καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, είναι γνωστή για τις απολύτως επιτυχημένες προβλέψεις της. Με πελάτες αστέρες της εγχώριας showbiz και της πολιτικής, η αστρολόγος κατάφερε με πείσμα και καλούς συμβούλους τα «τρίγωνα των πλανητών» να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής της!

«Ηταν μια βαθιά ανάγκη της ψυχής μου να δώσω στον κόσμο που με παρακολουθεί τόσα χρόνια να αντιληφθεί ότι η αστρολογία δεν είναι μια μαγική τέχνη ούτε δύναμη, αλλά μια γνώση που έχει άμεση σχέση με το σύμπαν» είπε στην «Espresso» η Λίτσα Πατέρα και πρόσθεσε: «Με απλά κατανοητά λόγια, μέσα από το κομπιούτερ τους οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν την υπέροχη “γλώσσα”, από την οποία θα έχουν μεγάλα οφέλη για τη ζωή τους. Η αστρολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων σε πολλά επίπεδα, προσωπικά, επαγγελματικά, κοινωνικά, σε θέματα υγείας και παιδιών».

To litsapatera-mayoschool.gr άνοιξε ήδη τις πύλες του στο διαδίκτυο, με αναλυτικό το πρόγραμμα των online σεμιναρίων. Ο νέος κύκλος μαθημάτων θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο και ήδη ο όγκος των συμμετοχών είναι τεράστιος. «Το προσπαθώ έναν χρόνο! Με ώθησε όμως να επισπεύσω τις διαδικασίες και ο κόσμος που επικοινωνεί μαζί μου και πραγματικά το απαιτούσε! Μόλις έλαβα, λοιπόν, την πιστοποίηση της Mayo School of Astrology, η σχολή ξεκίνησε και είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη από την ανταπόκριση των φίλων μου από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού» ανέφερε η αστρολόγος.

Η βρετανική σχολή είναι ο ηγέτης στην αστρολογική διδασκαλία στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Είναι αναγνωρισμένη διεθνώς, προσφέροντας πιστοποιητικά και πτυχία αστρολογίας εξ αποστάσεως, διά αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικής μάθησης. Με το ίδιο σύστημα θα γίνεται αποστολή των μαθημάτων στους σπουδαστές της σχολής litsapatera-mayoschool.gr και στο τέλος κάθε ενότητας θα λαμβάνει χώρα μια live streaming συνεδρία για ανακεφαλαίωση, συζήτηση και διευκρίνιση αποριών.

Τιμητικός τίτλος

Παράλληλα, στην Αθήνα θα διοργανώνονται meetings σε πολύ ατμοσφαιρικούς χώρους, όπου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Λίτσα Πατέρα και να θέσουν τις απορίες τους. Οι απόφοιτοι θα υπογράφουν τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον διακριτικό τιμητικό τίτλο D.M. μετά το όνομά τους και θα μπορούν να γίνουν μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Αστρολόγων (APAI) Association of Professional Astrologers International.

Η Λίτσα Πατέρα είναι πιστοποιημένη αστρολόγος από τη Mayo School of Astrology, συνεργάτιδα τηλεοπτικών εκπομπών και διευθύντρια του περιοδικού «Αστρολόγος». Εχει κάνει δεκάδες σεμινάρια αστρολογίας και εισηγήσεις σε συνέδρια, μεταξύ των οποίων και παγκόσμια συνέδρια. Εχει, επίσης, γράψει δύο βιβλία αστρολογίας, τα «Μαθήματα αστρολογίας» και «Στον ποταμό των ουράνιων εξελίξεων», και εκατοντάδες άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ