Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Φόβο και τρόμο «σπέρνει» το «Ροζ Φεγγάρι»!

❱❱ Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει τι θα φέρει η αποψινή πανσέληνοςΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Με το μήνυμα της πανσελήνου να μιλά για πολιτικούς συνωμότες και φοβισμένο λαό, πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού και στις 29 και 7 μοίρες του Ζυγού το δεύτερο κατά σειρά ολόγιομο φεγγάρι στον ίδιο αστερισμό.

Οπως εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το «Ροζ Φεγγάρι» πραγματοποιείται σε μια μοίρα άσχημη και «δολοφονική», καθώς σχηματίζει σύνοδο με μία από τις συμπαντικές οντότητες, την «ύβριν».

Δε θα δείτε όντως το φεγγάρι να γίνεται ροζ, απλά έχει πάρει το όνομά του από το λουλούδι Wild Ground Phlox, ένα από τα πρώτα λουλούδια που ανθίζει την άνοιξη. Το Wild Ground Phlox αποκτά ένα λαμπερό ροζ χρώμα και συνδέεται με την πανσέληνο του Απριλίου, σηματοδοτώντας παραδοσιακά το τέλος του χειμώνα, την αρχή της άνοιξης και το Πάσχα.

«Το σπάνιο αυτό αστρολογικό φαινόμενο προκαλεί αλαζονεία και έπαρση σε εκείνους που διαθέτουν πολιτική, στρατιωτική και οικονομική δύναμη. Το μήνυμα της πανσελήνου είναι ξεκάθαρο, γι’ αυτό και πρέπει να το αφουγκραστούμε, καθώς, όπως είπε και ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας Θουκυδίδης, “Ο λαός σώπαινε και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί”».

Εκτός, όμως, από την πανσέληνο, η κατάσταση πυροδοτείται και από την ισχυρή σύνοδο Ποσειδώνα – Κρόνου, η οποία σπάει τα όρια της πολιτικής, όπως έκανε το 1989, που άνοιξε τον δρόμο για τα ειδικά δικαστήρια οδηγώντας τότε στην πρωθυπουργία τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Επίσης, το 1952, από το φωτοχημικό νέφος που σκέπασε το Λονδίνο έχασαν με τον πιο άγριο τρόπο τη ζωή τους 12.000 αθώες ψυχές. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή, αφού το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον κινδυνεύει να μολυνθεί από ιογενή μικρόβια που θα σκορπίσουν φόβο και τρόμο. Από την άλλη, οι γεωμαγνητικές καταιγίδες προκαλούν ακραία καιρικά φαινόμενα, τυφώνες, σεισμούς, πλημμύρες, ακόμα και πνιγμούς».

Σημαντικές σε όλο αυτό το αστρολογικό σκηνικό είναι και οι επιρροές που δέχεται το πλανητικό σύστημα από τον Ουρανό στον Ταύρο και οδηγούν τους πολιτικούς στον γκρεμό: «Ουσιαστικά μέσα από την αλαζονική συμπεριφορά τους θα χάσουν τελείως τον πολιτικό έλεγχο. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Αλέξης Τσίπρας, Ταγίπ Ερντογάν, Εντι Ράμα και Εμανουέλ Μακρόν. Επίσης, μεγάλα θα είναι τα θέματα που θα προκληθούν από τις αναταραχές και το μεγάλο κύμα μετανάστευσης, εξαιτίας του νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή».

Ελλάδα

«Ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας είναι Τίγρης στο κινεζικό ωροσκόπιο και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να δείξει προσοχή, καθώς κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε επικίνδυνες ατραπούς (δρόμοι, μονοπάτια) που θα αλλάξουν δραματικά την όλη πορεία. Επιβάλλεται να προσέξει την πανσέληνο αυτή που στέλνει μήνυμα ανατροπής και δημιουργεί τις λεγόμενες στηλιτικές εκλογές, μέσα από το τετράγωνο Κρόνος – Πλούτωνας, το οποίο είναι ενεργοποιημένο. 

Εκπλήξεις στις δημοτικές εκλογές, με το 70% των δήμων να πηγαίνει σε δεύτερο γύρο, όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα προκύψουν πολιτικές συμμαχίες που δεν περιμένουμε. Το τετράγωνο αυτό δείχνει ισχυρογνωμοσύνη και επιμονή μέχρι σημείου απανθρωπιάς. Η πανσέληνος φέρνει περιορισμό της ελευθερίας, εξέγερση, προβλήματα με τους μετανάστες και θέματα σε συγκοινωνίες και επικοινωνία. Επίσης, με τον Αρη στους Διδύμους αυξάνονται τα ατυχήματα στη θάλασσα, τα σκάνδαλα, η εγκληματικότητα, η απάτη και το ψέμα. Θέματα στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Κλονίζεται το ευρώ

Η πανσέληνος αυτή θα φέρει αναταραχές στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου, ενώ θα κλονίσει την αξιοπιστία του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος. Σκοτώνει τα παλιά πολιτικά συστήματα και φέρνει τη συμπαντική νομοτέλεια στη γη, κυρίως σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από τις συμπαντικές οντότητες, την αλαζονική “ύβριν”, την απρόσεκτη “άτη”, τη θεία δίκη της νέμεσης και την καταστροφική “τίσι”.

Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, αλλά και οι συμμαχίες που θα σχηματιστούν θα αλλάξουν την Ιστορία. 

Ο αυξημένος θρησκευτικός εξτρεμισμός στη Μέση Ανατολή και σε διάφορες χώρες του κόσμου θα οδηγήσει σε ταραχές και πολέμους, που θα αναγκάσουν πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη. Οι χώρες που θα υποστούν τις μεγαλύτερες ζημιές είναι η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Βρετανία».

—-

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Κριός
Η αυξημένη γοητεία και η ομορφιά σας σάς κάνουν πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. Αυτό το διάστημα να περιμένετε περισσότερη προσοχή και τρυφερότητα από τον σύντροφό σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να δρομολογήσετε νέες συνεργασίες, κερδίζοντας χρήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Ταύρος
Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής, καθώς και της κοινωνικής ζωής σας. Αυτό το διάστημα θα είστε σε ευνοϊκή θέση για να βάλετε σε εφαρμογή τις αλλαγές που εδώ και καιρό επιθυμείτε να κάνετε, προκειμένου να καλυτερεύσει η ζωή σας. Ακόμη και τα εργασιακά σας ζητήματα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Δίδυμοι
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γράψετε, να μιλήσετε, να μελετήσετε, να εξετάσετε, να αγοράσετε, να πουλήσετε και να κοινωνικοποιηθείτε. Η αυξημένη γοητεία και η δημοτικότητά σας καθιστούν την ερωτική ζωή σας πιο έντονη, ενώ για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο θα υπάρξει χρόνος για δημιουργία νέων σχέσεων και νέων συνεργασιών.

Καρκίνος
Αποφύγετε να χρεώνετε ή να ξοδεύετε χρήματα σε μη ουσιώδη πράγματα. Η αυτοπεποίθηση και η θετική στάση σας θα βελτιώσουν τυχόν προβλήματα επικοινωνίας. Ο ταραχώδης ρυθμός της ζωής σας μπορεί να οδηγήσει σε νευρική ευερεθιστότητα και δυσκολία σκέψης. Η πανσέληνος της 19ης Απριλίου απαιτεί συμπόνια και ταπεινοφροσύνη προς αντικατάσταση της υπερβολικής αυτοπεποίθησης και αλαζονείας.

Λέων
Η πανσέληνος φέρνει ενέργεια, αυτοπεποίθηση και θάρρος. Η ορθολογική σκέψη και το πειστικό στιλ επικοινωνίας καθιστούν τη στιγμή καλή για να ζήσετε έναν μεγάλο και απροσδόκητο έρωτα. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ζει με ανησυχία και φόβο, την ώρα που πρωταρχική σημασία έχει να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά.

Παρθένος
Θα είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί, ενώ θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα ακόμα κι όταν εκφράζετε την πιο φανταχτερή ή πικάντικη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Για να αποφύγετε συγκρούσεις, απελευθερώστε τον θυμό και την απογοήτευσή σας μέσα από την άσκηση, τον αθλητισμό και το σεξ. Δώστε χώρο και χρόνο στον σύντροφό σας.

Ζυγός
Τα απροσδόκητα γεγονότα και η απρόβλεπτη συμπεριφορά θα μπορούσαν να προσθέσουν μεγάλη ένταση στις στενές σχέσεις σας. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας για την επιτυχία, γιατί μπορείτε να κάνετε πολύ καλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα με το θάρρος και το αγωνιστικό ταμπεραμέντο σας. Αρκετές σχέσεις σας θα ωφεληθούν από τον παρηγορητικό και πνευματικό χαρακτήρα σας.

Σκορπιός
Υπάρχουν δυνατότητες προόδου και αναγνώρισης στην επαγγελματική ζωή σας. Ωστόσο, η επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας είναι πρωταρχικής σημασίας ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους. Οι σχέσεις αγάπης θα επωφεληθούν από τον ρομαντισμό και από ένα κοινό όραμα για μελλοντική ευτυχία. Η αποφασιστικότητά σας θα αποφέρει πρακτικά αποτελέσματα χωρίς λάθη.

Τοξότης
Η εσωτερική ειρήνη και οι αρμονικές σχέσεις καθιστούν τη στιγμή καλή για να χαλαρώσετε ή να κάνετε διακοπές. Να είστε σαφείς με τις προθέσεις σας και να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Είστε επιρρεπείς σε υπερβολική εξιδανίκευση, αλλά και εξαπάτηση σε σκάνδαλο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για σχέσεις που είναι γεμάτες ενοχή, απιστία και ζήλια.

Αιγόκερως
Μπορεί να βρεθείτε να ασχολείστε με οικογενειακά θέματα που αφορούν ασφάλειες και διαθήκες. Θα αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας και καλά θα κάνετε, αφού τα πράγματα θα σας πάνε καλύτερα. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο συναισθηματικά και μάλιστα σύντομα, το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμη και μέσα από τον χώρο της εργασίας σας.

Υδροχόος
Το πάθος και η ερωτική φλόγα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και εσείς βρίσκετε ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας. Γίνεστε πιο ερωτικοί, πιο τρυφεροί. Ταξίδια, νέες προτάσεις και όσοι ασχολούνται με την καλλιτεχνία ή τα ΜΜΕ γεύονται την απογείωσή τους, ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αν είστε δεσμευμένοι, προσοχή να μην το παρακάνετε με το φλερτ.

Ιχθύες
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για οικονομικές επενδύσεις. Ενας νέος έρωτας έρχεται να σας αναπτερώσει το ηθικό και να τραβήξει την προσοχή από την ανιαρή καθημερινότητα. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα δεν φαίνεται να σας εγκαταλείπουν, αλλά γι’ αυτό υπεύθυνοι είστε μόνο εσείς. Σχεδιάστε και διαπραγματευτείτε επιχειρηματικές συμφωνίες, ειδικά σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις και ακίνητα.

offer

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...