Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Η Ελένη Καστάνη «Dr Ruth» στο πρωινό του Star

«Dr Ruth» στο πρωινό του Star η Ελένη Καστάνη;...

Νένα Χρονοπούλου: «Είναι ευλογία και πόνος, είναι μοναξιά και αγάπη… Όλα μαζί»

Η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στο...

Η Μαίρη Χρονοπούλου άνοιξε τη πόρτα του σπιτιού της στην Espresso και μας ξενάγησε

Η «Espresso» έζησε παραμυθένιες στιγμές στο σπίτι της λαμπερής...

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μετά το γάμο του απολαμβάνει τις διακοπές με τη σύζυγό του

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει...

Νένα Χρονοπούλου: «Εγώ έστειλα πρώτη στη φυλακή τον Δαναό»

❱❱ Η Νένα Χρονοπούλου αποκαλύπτει στην «Espresso» όλα όσα συνέβησαν με τον απατεώνα που της είχε συστηθεί ως γιος της Βαλάση και του ΒανδήΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η Νένα Χρονοπούλου ήταν η πρώτη που έστειλε στην «ψειρού» τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη ή, αλλιώς, Δαναό! Η ηθοποιός και συγγραφέας αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» πως το 1997 ο αυτοαποκαλούμενος ηθοποιός, τραγουδιστής και δημοσιογράφος τριγυρνούσε στα καλλιτεχνικά στέκια και συστηνόταν ως ο σκηνοθέτης γιος της Μπέτυς Βαλάση και του Τίτου Βανδή! 

Με αυτή την ιδιότητα την πλησίασε, όπως ισχυρίζεται η Νένα Χρονοπούλου, προτείνοντάς της τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δήθεν θα ανέβαζε σε μεγάλο αθηναϊκό θέατρο. Ωστόσο, εκείνη δεν «τσίμπησε» το «δόλωμα» και, με τη βοήθεια της Μπέτυς Βαλάση, οι δύο γυναίκες τον παρέδωσαν στις Αρχές.

Ηταν πολύ αδύνατος

«Η πρώτη μας επαφή ήταν τηλεφωνική. Μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης, και μάλιστα, για να με παραπλανήσει, μου δήλωσε πως ήταν γιος της σπουδαίας Μπέτυς Βαλάση και του υπέροχου Τίτου Βανδή. Και μάλιστα, ότι είχε 57180139 2354067668170841 6426295561955049472 nμόλις επιστρέψει από το εξωτερικό! Δέχτηκα να βρεθούμε από κοντά και η συνάντησή μας έγινε σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Ηταν πολύ αδύνατος, γύρω στα 40 κιλά, πολύ ευγενικός και χαμογελαστός. Στο σπίτι ήταν κι ένας συνάδελφός μου, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέρω, γιατί δεν είχε συμμετοχή στο “παραμύθι” που μου ξεφούρνισε ο Γιαλούρης. Με προόριζε για πρωταγωνίστρια σε παράσταση που φυσικά δεν έγινε ποτέ!»

Φωτό δεξιά: Εξω από το σπίτι της με αστυνομικό

Μόλις έφυγε από το επαγγελματικό ραντεβού, πετάχτηκε μέχρι το Θέατρο «Μινώα», που βρίσκεται επίσης στην οδό Πατησίων, επειδή εκεί έπαιζε η Μπέτυ Βαλάση. Ηθελε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του «σκηνοθέτη», γιατί κάτι μέσα της την… έτρωγε, όπως τονίζει στην «Espresso» η ηθοποιός. 

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ποια εντοπίσαμε στο κέντρο της Μυκόνου να βολτάρει με την παρέα της;

«Τη συνάντησα στο καμαρίνι της και της περιέγραψα το σκηνικό. Σοκαρίστηκε. Μου είπε πως έχει γιο, ο οποίος σπουδάζει σκηνοθεσία, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό. “Σήκω να πάμε μαζί, να δω ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί τον γιο μου και το όνομά μας”» μου είπε και πήγαμε μαζί σ’ εκείνο το σπίτι» αναφέρει η ηθοποιός.

Μόλις πλησίασαν στην είσοδο, η Νένα Χρονοπούλου κάλεσε την Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες περίμεναν να φτάσει το περιπολικό και έπειτα, όπως περιγράφει η ηθοποιός, ανέβηκαν στο διαμέρισμα συνοδεία αστυνομικών. «Μόλις άνοιξε την πόρτα και είδε την… παρέα, τα έχασε. Ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να περάσει Αυτόφωρο». 

«Μου ζήτησε συγγνώμη»

Ομως, Γιαλούρης και Χρονοπούλου έμελλε να ξανασυναντηθούν τυχαία κάποιους μήνες ύστερα από εκείνο το σκηνικό, στον Πειραιά. «Μόλις με είδε, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως είχε βάλει μυαλό. Αμ, δεν είχε βάλει…» διαπιστώνει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός. 

Μάλιστα, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και τρίτη φορά! «Πριν από πέντε χρόνια (την 1η Ιουλίου 2014) κατέθεσα μήνυση εναντίον μιας απατεώνισσας, διότι συστηνόταν ως συνεργάτιδά μου και αποσπούσε χρήματα από τον κόσμο. Είχε όμως και συνεργό – και ποιος λέτε πως ήταν; Ο Γιαλούρης! Εντοπίστηκαν μηνύματα στο κινητό της που αντάλλασσαν οι δυο τους, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες εξ ονόματός μου. Ολα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και πλέον περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» η Νένα Χρονοπούλου.

offer

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ[email protected] 
Η Νένα Χρονοπούλου ήταν η πρώτη που έστειλε στην «ψειρού» τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη ή, αλλιώς, Δαναό! Η ηθοποιός και συγγραφέας αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» πως το 1997 ο αυτοαποκαλούμενος ηθοποιός, τραγουδιστής και δημοσιογράφος τριγυρνούσε στα καλλιτεχνικά στέκια και συστηνόταν ως ο σκηνοθέτης γιος της Μπέτυς Βαλάση και του Τίτου Βανδή! Με αυτή την ιδιότητα την πλησίασε, όπως ισχυρίζεται η Νένα Χρονοπούλου, προτείνοντάς της τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δήθεν θα ανέβαζε σε μεγάλο αθηναϊκό θέατρο. Ωστόσο, εκείνη δεν «τσίμπησε» το «δόλωμα» και, με τη βοήθεια της Μπέτυς Βαλάση, οι δύο γυναίκες τον παρέδωσαν στις Αρχές.
Ηταν πολύ αδύνατος«Η πρώτη μας επαφή ήταν τηλεφωνική. Μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης, και μάλιστα, για να με παραπλανήσει, μου δήλωσε πως ήταν γιος της σπουδαίας Μπέτυς Βαλάση και του υπέροχου Τίτου Βανδή. Και μάλιστα, ότι είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό! Δέχτηκα να βρεθούμε από κοντά και η συνάντησή μας έγινε σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Ηταν πολύ αδύνατος, γύρω στα 40 κιλά, πολύ ευγενικός και χαμογελαστός. Στο σπίτι ήταν κι ένας συνάδελφός μου, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέρω, γιατί δεν είχε συμμετοχή στο “παραμύθι” που μου ξεφούρνισε ο Γιαλούρης. Με προόριζε για πρωταγωνίστρια σε παράσταση που φυσικά δεν έγινε ποτέ!»Μόλις έφυγε από το επαγγελματικό ραντεβού, πετάχτηκε μέχρι το Θέατρο «Μινώα», που βρίσκεται επίσης στην οδό Πατησίων, επειδή εκεί έπαιζε η Μπέτυ Βαλάση. Ηθελε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του «σκηνοθέτη», γιατί κάτι μέσα της την… έτρωγε, όπως τονίζει στην «Espresso» η ηθοποιός. «Τη συνάντησα στο καμαρίνι της και της περιέγραψα το σκηνικό. Σοκαρίστηκε. Μου είπε πως έχει γιο, ο οποίος σπουδάζει σκηνοθεσία, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό. “Σήκω να πάμε μαζί, να δω ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί τον γιο μου και το όνομά μας”» μου είπε και πήγαμε μαζί σ’ εκείνο το σπίτι» αναφέρει η ηθοποιός.Μόλις πλησίασαν στην είσοδο, η Νένα Χρονοπούλου κάλεσε την Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες περίμεναν να φτάσει το περιπολικό και έπειτα, όπως περιγράφει η ηθοποιός, ανέβηκαν στο διαμέρισμα συνοδεία αστυνομικών. «Μόλις άνοιξε την πόρτα και είδε την… παρέα, τα έχασε. Ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να περάσει Αυτόφωρο». 
«Μου ζήτησε συγγνώμη»Ομως, Γιαλούρης και Χρονοπούλου έμελλε να ξανασυναντηθούν τυχαία κάποιους μήνες ύστερα από εκείνο το σκηνικό, στον Πειραιά. «Μόλις με είδε, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως είχε βάλει μυαλό. Αμ, δεν είχε βάλει…» διαπιστώνει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός. Μάλιστα, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και τρίτη φορά! «Πριν από πέντε χρόνια (την 1η Ιουλίου 2014) κατέθεσα μήνυση εναντίον μιας απατεώνισσας, διότι συστηνόταν ως συνεργάτιδά μου και αποσπούσε χρήματα από τον κόσμο. Είχε όμως και συνεργό – και ποιος λέτε πως ήταν; Ο Γιαλούρης! Εντοπίστηκαν μηνύματα στο κινητό της που αντάλλασσαν οι δυο τους, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες εξ ονόματός μου. Ολα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και πλέον περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» η Νένα Χρονοπούλου.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τράβηξε τα βλέμματα η Βίκυ Κάβουρα με τα σέξι μαγιό της

Άλλαξε μαγιό και τράβηξε τα βλέμματα η Βίκυ Κάβουρα...

Βαλαβάνη – Βασάλος: Το στόρι που πρόδωσε τις κοινές τους διακοπές

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου από το «Asia Express»...

Τα κορίτσια ξενυχτάνε ένα ή δυο δυο στα σοκάκια της Μυκόνου

Τα κορίτσια ξενυχτάνε ένα ή δυο δυο! Στα σοκάκια...

Ο δύσκολος αγώνας που δίνει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς για την υγεία του

Το θαύμα της Παναγίας, το δικό του θαύμα, περιμένει...

Η Μαρία Ναυπλιώτου ποζάρει τόπλες στα 53 της στην Κρήτη κι αναστατώνει

Η Μαρία Ναυπλιώτου, από το Σεπτέμβριο θα πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Στοργή»,...

Η Χριστίνα Παππά ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι λίγους μήνες πριν γίνει γιαγιά

Η Χριστίνα Παππά βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές αλλά...

Κώστας Κακκαβάς: Δύσκολες στιγμές για τον γόη του κινηματογράφου

«Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω την Ντόρα ούτε μπορώ να...

Πύρρος Δήμας: Οι έντονοι πόνοι, η εισαγωγή στο νοσοκομείο και το χειρουργείο

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε στο περιοδικό Down Town για...

Όσα γίνονται σε club των ΗΠΑ μπροστά στα μάτια celebrities

Στα όργια που διοργανώνει το πιο αποκλειστικό σεξ κλαμπ...

Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία που… έριξε το Instagram

Εντυπωσιακή παραμένει η Τζένιφερ Άνιστον ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η...

Με μικροσκοπικό μαγιό σε παραλία της Βάρκιζας

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μικροσκοπικό της...

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μετά το γάμο του απολαμβάνει τις διακοπές με τη σύζυγό του

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει...

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσίευσε βίντεο να κολυμπάει τόπλες και προκάλεσε πανικό

Προκάλεσε «σεισμό» από likes και σχόλια η Πόπη Μαλλιωτάκη...

Η Μαίρη Χρονοπούλου άνοιξε τη πόρτα του σπιτιού της στην Espresso και μας ξενάγησε

Η «Espresso» έζησε παραμυθένιες στιγμές στο σπίτι της λαμπερής...

Ο Γιώργος Λιάγκας στη Μύκονο παρέα με τους γιους του

Στην Μύκονο περνάει ένα ακόμη πρόσωπο της showbiz το...