Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Σοκ! Νεκρός ο Ρεντούμης του «Ρετιρέ»

Ο 57χρονος ηθοποιός ανήκε στις ευπαθείς ομάδες και ήταν κλεισμένος στο σπίτι του.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Διαστάσεις θρίλερ φαίνεται πως παίρνει ο ξαφνικός θάνατος του 57χρονου γνωστού ηθοποιού Πάνου Ρεντούμη, ο οποίος «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα!

Η είδηση του θανάτου του Ρεντούμη, ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από το «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη, τη σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του ’90, προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης!

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι το γεγονός ότι ο 57χρονος ηθοποιός είχε αποκτήσει τόση μεγάλη φοβία για τον κορονοϊό, που ήταν κλεισμένος από την αρχή της πανδημίας στο σπίτι του και δεν τολμούσε να βγει έξω από την πόρτα! Ο επιστήθιος φίλος του και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην «Espresso» για τον χαμό του Ρεντούμη και είναι αποκαλυπτικός. «Με τον Πάνο δεν υπήρχε εβδομάδα που να μη μιλήσουμε. Ωστόσο ο ίδιος είχε κλειστεί στον εαυτό του και στο σπίτι του από τον Φεβρουάριο γιατί ανήκε στις ευπαθείς ομάδες και φοβόταν μήπως αρρωστήσει από τον κορονοϊό» λέει με πόνο ψυχής ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ ήταν μάλιστα εκείνος που ανέλαβε τον μακάβριο και δυσάρεστο ρόλο να γνωστοποιήσει μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook την τραγική είδηση του θανάτου του Ρεντούμη. «O πόνος φέτος δεν έχει τέλος. Ένας από τους καλύτερούς μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στη ζωή και τη δουλειά, που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά. Βαριά η οδύνη, αγαπημένε μου φίλε. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί» έγραψε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ήταν πριν από δύο χρόνια στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Cabaret» στο Παλλάς.

Ο Πάνος Ρεντούμης, αν και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Το ρετιρέ», είχε παίξει και σε άλλες γνωστές σειρές, όπως «Έγκλημα και πάθος», «Αληθινοί έρωτες», «Αν μ’ αγαπάς», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Μια στιγμή, δυο ζωές», «Το τρίτο στεφάνι» και «Πάνω από το νόμο», ενώ είχε ανέβει στο σανίδι πρωταγωνιστώντας σε πολλά θεατρικά έργα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...