Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την αποκάλυψη για την ξεχασμένη στο νεκροτομείο Χάιδω Τραϊφόρου

Αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η τραγική ιστορία της κόρης της Σοφίας Βέμπο, Χάιδως Τραϊφόρου, η οποία επί τέσσερις μέρες παρέμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου Αθηνών.

Η αναλγησία του κράτους για το τραγικό φινάλε της τραγουδίστριας και στιχουργού, που πέθανε μόνη και πάμφτωχη σε ένα υπόγειο διαμέρισμα της Αγίου Μελετίου, στο κέντρο της Αθήνας, σχολιάστηκε στο διαδίκτυο πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως.

Και μόλις την Τρίτη, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου του ΤΑΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, ευαισθητοποιήθηκε το υπουργείο Πολιτισμού και ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας της, που έγινε σήμερα το πρωί στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Από τους πρώτους που σχολίασαν το τραγικό τέλος της Χάιδως ήταν ο παλαίμαχος χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Συναντιόμασταν τακτικά και με την Ερρικα Μπρόγιερ, η οποία της στάθηκε πολύ, αλλά έφυγε κι αυτή! Παρακαλούσε να πεθάνει, ήταν μια τραγική φιγούρα! Μου έλεγε πολλά για πολλούς, αλλά σέβομαι τη μνήμη της και δεν θα πω τίποτα! Κάποιο ίδρυμα είχε βάλει στο μάτι την γκαρσονιερούλα της και της πρότεινε να τους γράψει το σπίτι για να τη φιλοξενήσουν, αλλά αν δεν θα μπορούσε να αυτοεξυπηρετείται, θα την έβαζαν σε κάποιο γηροκομείο! Καλύτερα να μη συνεχίσω. Καλό ταξίδι, ταλαιπωρημένο πλάσμα, ξεκουράσου!»

Όμως και η επιστήθια φίλη της Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του σπουδαιότερου κονφερασιέ της Ελλάδας Γιώργου Οικονομίδη, έγραψε με νόημα: «Ευτυχώς, Χαϊδούλα, θα φύγεις όπως αξίζει να φύγεις. Γιατί δεν έζησες όπως σου άξιζε. Ευχαριστώ και εγώ. Ευχαριστούμε όλοι. Να προσθέσω ότι είχες συγγενείς, αλλά είναι σαν να μην έχεις. H Σοφία ήταν η μητέρα σου και ο Μίμης ο πατέρας σου, κανένας άλλος! Θα σε πάρουν στην αγκαλιά τους και πάλι. Έφυγες μόνη σου. Χαϊδούλα, γνωριζόμαστε από μικρές, κάποτε κάναμε πολλή παρέα, νοιαζόσουν για μένα και εγώ για σένα, είχαμε τόσα κοινά, με έλεγες “κοριτσάκι” πάντα. Δεν θα έρθω στου Ζωγράφου, ξέρεις γιατί δεν θέλω να αποχαιρετήσω και άλλον αγαπημένο μου άνθρωπο μετά τον Ρομπέρτο μου».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα