Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Κοντά στη συγκατοίκηση βρίσκονται η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος

Μια μετακόμιση μπορεί να αποτελέσει και… προάγγελο συγκατοίκησης για τη Φαίη Σκορδά και τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο και όλα πλέον δείχνουν ότι το love story θα έχει happy end.

Ήταν στις 14 Ιουλίου 2020 όταν η «Εspresso» είχε αποκαλύψει, και μάλιστα στο πρωτοσέλιδό της, ότι, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον δεύτερο γάμο της.

Στις 28 Σεπτεμβρίου η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 το επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς στον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω». Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν εκείνος που την είχε παντρέψει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη διατηρεί ακόμη πολύ ζεστές σχέσεις με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, γι’ αυτό και του εξομολογήθηκε ότι ο δεσμός της με τον Νίκο Ηλιόπουλο έχει πολύ καλή προοπτική! Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Realnews», ο σύντροφος της Φαίης, Νίκος Ηλιόπουλος, μετακόμισε πριν από λίγους μήνες από τα βόρεια στα νότια προάστια κοντά στο σπίτι της οικοδέσποινας του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, στο Καβούρι.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Κι αυτό το βήμα δεν είναι άλλο από εκείνο της συγκατοίκησης. Πλέον το ζευγάρι έχει αρχίσει να οραματίζεται το κοινό του μέλλον και, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, επιθυμία του είναι σε λίγο καιρό πέρα από καθημερινές στιγμές να μοιράζεται και την ίδια στέγη.

Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που θέλουν να κάνουν πολύ προσεκτικά και χωρίς να προκαλούν τα media με την προσωπική τους ζωή. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως η παρουσιάστρια βάζει πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, και όλες οι αποφάσεις που παίρνει είναι πάντα με γνώμονα το δικό τους καλό. Ωστόσο, μια μεγάλη οικογένεια ήταν πάντα το όνειρό της και δεν θα προχωρούσε και σε τέτοιες εξομολογήσεις στον Νίκο Χατζηνικολάου αν η σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο δεν ήταν σοβαρή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα