Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Συγκινητική εξομολόγηση της Νένας Μεντή για την αξέχαστη Έλλη Λαμπέτη και τη μάχη της με τον καρκίνο

Ο… εφιάλτης της Λαμπέτη

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Νένας Μεντή για τη σπουδαία ηθοποιό Έλλη Λαμπέτη και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στην αξέχαστη ηθοποιό, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ήρθαν στο φως άγνωστες πτυχές της ιστορίας της, μέσα από τα λόγια ανθρώπων που την έζησαν από κοντά.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η Νένα Μεντή, η οποία μίλησε αρχικά για τις αποτυχημένες, αρχικές προσπάθειες της Λαμπέτη να γίνει ηθοποιός. «Έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό και την κόψανε λόγω ψευδίσματος που είχε εξαιτίας μιας πάρεσης στο πρόσωπο» είπε. Ωστόσο, η Κοτοπούλη κατάλαβε πως είχε ταλέντο και της έδωσε σε ηλικία 16 ετών να παίξει τη Χάνελε (στο ομώνυμο θεατρικό του Χάουπτμαν). «Από τότε απογειώθηκε η Έλλη. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει τέτοια ηθοποιός, τόσο μοναδική, ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Πάει το καλούπι, τελείωσε» ανέφερε η ηθοποιός. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η Νένα Μεντή θυμήθηκε, επίσης, ότι την Έλλη Λαμπέτη στοίχειωνε η ιδέα πως θα πάθει καρκίνο, μία αρρώστια από την οποία έχασε τις αδελφές της.

«Μου έλεγε, όταν μιλούσαμε για τα προσωπικά μας και για την κατάσταση της υγείας της, εγώ θα πάθω καρκίνο, είμαι σίγουρη…» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε αναφορικά με την περίοδο που ο φόβος της βγήκε αληθινός και αρρώστησε τελικά: «Πήγαινα στο θέατρο και την έβλεπα. Ήταν άλλη Έλλη. Πέρναγε μια σκιά στα μάτια της, είχε πολύ ωραία μάτια. Όταν τελείωσε η παράσταση της “Φιλουμένας” και φύγαμε μαζί, κάνει έτσι στο κεφάλι της και βγάζει την περούκα και μου λέει: “Δες, ούτε μία τρίχα δεν μου έμεινε…”» συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα