Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο Covid-19 «χώρισε» Μαυρίδη και Καθάργια

Σε διαφορετικά νοσοκομεία νοσηλεύονται ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης και η ψυχολόγος σύντροφός του Κρίστη Καθάργια.

Όπως γράψαμε στο χθεσινό μας φύλλο, ο Γιώργος Μαυρίδης νόσησε σοβαρά από τον Covid-19 και βρίσκεται σε δωμάτιο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη συμπρωτεύουσα, όπου ταλαιπωρείται από πολύ έντονο βήχα, σε σημείο να μην μπορεί καν να μιλήσει. Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, στέλνοντας το πρωί της Τρίτης από το κρεβάτι του πόνου ένα συγκλονιστικό μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής «Ευτυχείτε!» στο Open, στο δυναμικό του οποίου ανήκει και ο ίδιος.

«Συγγνώμη, που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς, κολλήσαμε κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής και tattoo artist, συμπληρώνοντας πως για να έχει φτάσει στο νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. «Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους» πρόσθεσε, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Η Κρίστη Καθάργια, από την άλλη, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή σημείωσε ότι ο σύντροφός της είναι ήδη μια εβδομάδα άρρωστος, ενώ τα δικά της συμπτώματα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη.

«Ο Γιώργος χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά με κουρασμένη φωνή. Τελικά, όπως ενημέρωσε χθες το πρωί το τηλεοπτικό κοινό η Φαίη Σκορδά, δεν απέφυγε ούτε η ψυχολόγος την εισαγωγή. «Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ευχήθηκε περαστικά και στους δύο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...







Μποζουκια Αθηνα