Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Η Παρασκευή επέστρεψε στο GNTM και ρίχνει τα καρφιά της

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στο GNTM. Το μελαχρινό μοντέλο όχι μόνο μπήκε και πάλι στο σπίτι, αλλά έχει γυρίσει με έναν σκοπό, να φτάσει στο τελικό και δεν την σταματάει τίποτα. Η επιστροφή της Παρασκευής αλλά και των παιδιών που γύρισαν στο παιχνίδι έχουν προκαλέσει ανησυχία στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

«Πολλά παιδιά εδώ πέρα είναι άλλο μπροστά στην κάμερα και άλλο από πίσω. Η Μαριαγάπη, που στην αρχή κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα και την είχα εμπιστευτεί και ξαφνικά άλλαξε όλο αυτό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά άλλαξε όλο αυτό. Είναι άλλη μπροστά στην κάμερα, άλλη πίσω απ’ αυτή. Καλά ο Ηρακλής για μένα είναι ο καλύτερος ψεύτης, το λέει και αυτός! Για ποιον άλλο να πω; Για τον Αιμιλιάνο; Που και αυτός είναι το ίδιο; Καταρχάς αυτό για την τριάδα που μπροστά στην κάμερα κάνουν ότι είναι το campaign και παρέα και από πίσω είναι ο καθένας για τον εαυτό του. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει», δήλωσε το μοντέλο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα