Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

O Γιώργος Κωνσταντίνου και η Κατερίνα Χέλμη εκπέμπουν SOS για τη σιωπή στο σανίδι

Κραυγή αγωνίας για τα θέατρα!

Ο κλάδος των ηθοποιών υποφέρει. Αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν τα μέλη του ΤΑΣΕΗ μαζί με το Θέατρο Σταθμός μέσα από μικρά βίντεο στα οποία κορυφαίοι ηθοποιοί μιλούν για την ανάγκη να επιστρέψει το θέατρο στη ζωή των Ελλήνων.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Κατερίνα Χέλμη (δύο ιερά τέρατα του σινεμά και του θεάτρου) μίλησαν με δάκρυα στα μάτια για την πανδημία που έχει φέρει τον κλάδο των ηθοποιών σε απόγνωση!

Η δε σπουδαία ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη (η οποία μέσα από το βίντεο κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της Κωνσταντίνου Σβολόπουλου τον Αύγουστο του 2019) συγκλονίζει: «Το θέατρο για μένα ήταν πάντα η ζωή μου. Όπως λέει και ο Τενεσί Ουίλιαμς, “ο καλλιτέχνης εργάζεται μέσα από τη ζωή του. Και η τέχνη είναι η ζωή του”. Από μικρό κορίτσι με έψαχνα μέσα στα τραγούδια, στη μίμηση, στην τέχνη. Πάντα αυτούς που αγαπούσα ήθελα να τους μιμηθώ. Έτσι ξεκίνησε αυτό το χτυποκάρδι για μένα. Μέχρι που ολοκλήρωσα στο Θέατρο Σταθμός, όπου έκανα μια γιαγιά Σμυρνιά. Και το χάρηκα. Αυτή είμαι εγώ. Πάντοτε στηρίχθηκα στην καλοσύνη των άλλων. Νομίζω πως δεν μου λείπει, γιατί και με τη ματαιοδοξία μου τα πήγα πολύ καλά. Θέλω να έρθει ο καιρός, το πλήρωμα του χρόνου, και να ξαναδουλέψουν οι νέοι άνθρωποι. Να φύγει αυτό το μικρόβιο. Θα φύγει; Θέλω να αγαπιόμαστε για το 2021 περισσότερο από πρωτύτερα. Πρέπει αυτή η πανδημία να μας έδωσε περισσότερα παραδείγματα. Γιατί οι Έλληνες είμαστε λίγο… δεν καθόμαστε φρόνιμα. Θέλω να είμαστε καλά και να γλιτώσουμε από αυτόν τον εχθρό»!

Νέες γενιές

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανοίγει την καρδιά του περνώντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στις νέες γενιές: «Με ρωτάνε τι είναι το θέατρο. Το θέατρο δεν είναι ένα, είναι πολλά μαζί. Είναι δημιουργία, ψυχική εκτόνωση, είναι χαρά, είναι βάλσαμο. Δεν είναι τυχαίο ότι από τα αρχαία χρόνια ήταν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων. Είναι ένα όμορφο παραμύθι, που χάνεται στα βάθη των αιώνων και δεν θα χαθεί, γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς πάνω στη σκηνή και οι αιώνιες γενιές. Ακόμα και οι τυραννίες δεν κατάφεραν να το εξαλείψουν. Και εκεί, στην άκρη του κόσμου, όσο ο θεατής θα περιμένει, το θέατρο θα είναι εκεί, στην άκρη, για να δώσει το δικό του οξυγόνο που τόσο έχει ανάγκη το ανθρώπινο γένος. Το θέατρο μας λείπει. Για εμάς τους ηθοποιούς είναι ανάγκη ζωής, όσο και αν φαίνεται παράξενο. Είναι ταυτόσημο με εμάς. Είναι σαν να αφαίρεσαν τη φωνή από έναν τραγουδιστή, την έμπνευση από έναν συνθέτη. Οι αυλαίες μπορεί να έκλεισαν, αλλά η ελπίδα μας είναι ανοιχτή. Λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Στα μετερίζια μας σκαρφαλωμένοι περιμένουμε και πάλι να ανταμώσουμε την αγάπη του κόσμου. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η μέρα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα