Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Για βιασμό «τρέχουν» τα αδέρφια Βαρουξή

Aσχημα μπλεξίματα περιμένουν τους αδελφούς Βαρουξή του «Big Brother», που φαίνεται ότι δεν θα φτάσουν οι διευκρινίσεις τους για όσα είπαν σε πρωινή εκπομπή, ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα, δίχως εκείνη να γνωρίζει ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα.

Το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» δεν αφήνει το θέμα να περάσει και τους εγκαλεί με προσφυγή στην εισαγγελία.

Δείτε επίσης: H Χριστίνα Ορφανίδου «πετσόκοψε» τα αδέρφια Βαρουξή για τις δηλώσεις τους (video)

Σύμφωνα με όσα είπε το μέλος του σωματείου Σίσσυ Βωβού, η πρόθεση είναι να λογοδοτήσουν στον εισαγγελέα όχι μόνο τα αδέλφια Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής, αλλά και οι παρουσιαστές της εκπομπής που επέτρεψαν να πάρει τέτοια τροπή η συζήτηση μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε, γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον, εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσο» είπε η κυρία Βωβού στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.

Επιπλέον το μέλος του «Μωβ» καταφέρθηκε με σκληρή γλώσσα εναντίον των αδελφών Βαρουξή, σχολιάζοντας όσα είπαν στην τηλεόραση: «Τα δύο αδέλφια, αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουν μια νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος, δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

Δημόσια συγγνώμη

Εκτός από την προσφυγή στον εισαγγελέα, «Το Μωβ» έχει ήδη προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι οι παρουσιαστές Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή των οποίων έγινε αυτή η εξωφρενική αποκάλυψη, ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας και του σταθμού για το περιστατικό, που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις.

Όσα είπαν τα δύο αδέλφια -και μάλιστα χαζογελώντας- ενόχλησαν την κοινή γνώμη και αυτό αποτυπώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι χρήστες τούς πέρασαν γενεές δεκατέσσερις.

Οι περισσότεροι ζητούσαν να απομονωθούν και, φυσικά, να διωχθούν και νομικά, καθώς όχι μόνο παραδέχτηκαν δημόσια ένα περιστατικό αποπλάνησης, αλλά εξέπεμψαν ένα μήνυμα απόλυτης απαξίωσης της γυναίκας, που θα ταίριαζε στον Μεσαίωνα και σίγουρα είναι αδιανόητο για νέους ανθρώπους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...