Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε σκέψη, λέτε να αφήσω το πρωινό και να...

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει και εκείνος ένα βραδινό σόου.

Ντέμης Νικολαΐδης: Αναστολή στον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου «φιλέτου» στην Αλεξανδρούπολη

Για τον θρύλο των γηπέδων, που έζησε στιγμές απόλυτης αποθέωσης και τα χειροκροτήματα χιλιάδων φιλάθλων, η ζωή μακριά από τα γήπεδα αποδείχθηκε πιο σκληρή από κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζεύει… κουνουπίδια από τον αγρό

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το αγαπημένο της μέρος, που είναι τα Άχλα της Άνδρου.

Εκεί η παρουσιάστρια νιώθει ανέμελη και ελεύθερη, και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Δεν ξεχνά φυσικά να μοιράζεται φωτογραφίες, είτε από τη ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου, είτε από τις βόλτες της στο νησί.

Σήμερα, η Ελένη νοστάλγησε τις ημέρες που ταξίδευε στα Άχλα, πριν το lockdown και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο, όπου ποζάρει άβαφη να μαζεύει κουνουπίδια από τον αγρό.

«… πριν ένα χρόνο περίπου, τέτοια εποχή, μόλις είχα ξυπνήσει στα Άχλα κ στην βεράντα με περίμεναν αυτά τα τεράστια κουνουπίδια που μόλις τα είχαν κόψει ! Νησάκι μου αγαπημένο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.