Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Εξοργισμένη η Σάντρα Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της – Σε κόντρα για πίνακες μεγάλης αξίας

Η Σάντρα Βουτσά είναι ενοχλημένη από τη στάση που κρατάει η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της, Κώστα και μητέρα των αδελφών της, Θεανώ Παπασπύρου σχετικά με πίνακες αξίας που ανήκαν  στον αείμνηστο ηθοποιό.

«Αναγκάστηκα να μιλήσω γιατί συμβαίνει κάτι δύσκολο και λάθος. Τις επιθυμίες των ανθρώπων που “φεύγουν” από τη ζωή, τις σέβεσαι. Δεν υπάρχει διαθήκη του πατέρα μου ούτε έχουμε κληρονομήσει κάποια αμύθητη περιουσία. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης. Ήταν μια επένδυση για εμάς, τις τρεις κόρες του.

Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου πήρε αυτούς τους πίνακες για να τους φυλάξει σε έναν αποθηκευτικό χώρο. Δεν χωρούσαν σε σπίτι, ήταν πάρα πολλοί. Όταν ο πατέρας μου ζούσε κόντευαν να βάλουν πίνακες και στο ταβάνι, είναι πάνω από 70 πίνακες.

Η συζήτηση για τους πίνακες γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου λέγοντάς μου πως “όταν θα φύγω από τη ζωή οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση”. Στις αρχές του 2019 έγινε και μια κουβέντα και υπήρχαν δύο μάρτυρες. Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι γι’ αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο, ότι “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση», δήλωσε στο «Πρωινό».

https://www.youtube.com/watch?v=UFv0WCY61z8&feature=emb_title

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα