Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Η γυναίκα του Οζι Οζμπορν πάει για δήμαρχος

Ετοιμη να κατέβει στην πολιτική νιώθει η σύζυγος του Οζι Οζμπορν, Σάρον, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στη γενέτειρα του εκλιπόντος σταρ της heavy metal μουσικής, Μπέρμιγχαμ.

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Η Καρλάκη «φόρτωσε» ακούγοντας την ατάκα: «Καλύτερα να μην ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα»

«Ελα, μωρέ, καλύτερα να μην ανοίξουμε και να παίρνουμε το επίδομα!» Την παραπάνω ατάκα είπε στη Μαρία Καρλάκη ένας μουσικός, όταν εκείνη του εξομολογήθηκε την αγωνία της για τον κλάδο τους, που παραμένει ανενεργός κοντά έναν χρόνο τώρα, με ολέθριες συνέπειες.

Μπορεί η εστίαση να έχει ανοίξει ήδη από χθες, ωστόσο ουδείς γνωρίζει ακόμη με βεβαιότητα τι μέλει γενέσθαι με τα νυχτερινά κέντρα, που απασχολούν τους περισσότερους μουσικούς και τραγουδιστές. Αυτό έχει αποτέλεσμα να μεγαλώνει διαρκώς το στρες για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. «Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι είναι μέσα στην κατάθλιψη και την αγωνία και κάποιους δεν τους νοιάζει» δηλώνει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια.

«Εχω ακούσει από μουσικό το εξής: “Ελα, μωρέ, καλύτερα να μην ανοίξουμε, να παίρνουμε το επίδομα”. Οσοι δεν αγαπούν τη δουλειά μας και είναι βολεμένοι παράλληλα σε άλλες δουλειές ή βγάζουν χρήματα από κάπου χωρίς να… φαίνεται, δεν τους νοιάζει ν’ ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά, δεν τους νοιάζει να παράγουν έργο και τέχνη. Είναι πολύ άσχημο, πάντως, να ακούς κάτι τέτοιο από έναν μουσικό.

Φυσικά υπάρχουν και καλλιτέχνες που είναι πολύ άσχημα οικονομικά. Οι περισσότεροι συντηρούμαστε με τη βοήθεια δικών μας ανθρώπων» συμπληρώνει η Μαρία Καρλάκη, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι «Κάτι δεν κάναμε καλά», σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους Ηλία Φιλίππου, που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία