Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Γάμος τον Αύγουστο, βάπτιση τον Σεπτέμβριο για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Σχέδια γάμου και βάπτισης

Νικολέττα Ράλλη και Μιχάλης Ανδρούτσος, που μέσα σε δυόμισι χρόνια τα έκαναν όλα (γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και έγιναν γονείς), ετοιμάζονται για νέες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους, μια και μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτούν και θα βαφτίσουν την κορούλα τους!

Μάλιστα, η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με τη «Realnews», θα γίνει πιθανότατα τον Αύγουστο και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι για τους καλούς τους φίλους.

Η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία από τη βάφτιση και θα είναι ένα ξεχωριστό πάρτι αγάπης για το ζευγάρι, τους φίλους και τους συγγενείς! Οσο για τη βάφτιση της κόρης τους; Αυτή θα γίνει τον Σεπτέμβριο, με τη μικρούλα να παίρνει το όνομα Σοφία, κάτι που είχαν αποφασίσει Ράλλη και Ανδρούτσος από τη στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού.

Να θυμίσουμε ότι εκείνη που είχε γνωρίσει το ζευγάρι και το είχε φέρει κοντά ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, με τη σύζυγο του υπουργού Υγείας να είναι πολύ φίλη με τον Ανδρούτσο. Η Μπαλατσινού ήξερε ότι η Ράλλη είχε κάνει «κλικ» στον φίλο της και ένα βράδυ που είχαν βγει όλοι μαζί, ως άλλη Γεωργία Βασιλειάδου, έκανε τις συστάσεις και όλα πήραν τον δρόμο τους!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα