Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Το θέμα πήρε τη νομική οδό, θα δικαιωθώ» (video)

«Δεν είμαι άνθρωπος που λειτουργεί αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας»

Η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ καλά κρατεί.

Μετά την απόφασή του να κινηθεί νομικά κατά του σταθμού που του ακύρωσε τη συμφωνία να παρουσιάσει το «Big Brother» ο τραγουδιστής ξέσπασε με μήνυμα στο instagram και ποστάροντας βίντεο να υπογράφει το συμβόλαιο. Σήμερα Πέμπτη έκανε νέες δηλώσεις στους δημοσιογράφους εξηγώντας όσα συμβαίνουν.

«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός, πάντα είμαι αληθινός. Αυτό που έγραψα στο ποστ είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Ότι όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Και με την αλήθεια πάντα πορεύομαι στη ζωή μου. Δεν είμαι άνθρωπος που λειτουργεί αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος συνετός και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, τους περισσότερους από εσάς σας ξέρω από παιδιά και όταν μιλάω είμαι πάντοτε πολύ προσεχτικός. Επειδή το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό πρέπει να είμαι πολύ φειδωλός και προσεχτικός σε αυτά που λέω. Θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».