Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η σόουμπιζ αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη σκέπασε τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου σίγησε για πάντα και πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ τον αποχαιρέτησαν γράφοντας δύο λόγια στα social media.

Χάρις Αλεξίου: «Αγαπημένε μου κύριε! Λατρεμένε του κόσμου! Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου! Χαρούλα».

https://www.instagram.com/p/CRgQVl8rwxy/

Γλυκερία: «Αγαπημένε μου Τόλη! Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πραγματικός Κύριος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης! Καλό σου ταξίδι».

Άννα Βίσση: «Αντίο αστέρι».

Γιώργος Λύρας: «Ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο σε βραχώδη περιοχή και στη συνέχεια έσπρωξε τη φαρμακοποιό στη θάλασσα».

Λευτέρης Πανταζής: «Καλό παράδεισο ΑΡΧΟΝΤΑ!!! ΤΟΛΗ!!»

View this post on Instagram

A post shared by Leuteris Pantazis (@lepa_official)

Ραλλία Χρηστίδου: «Όταν η αυθεντικότητα συναντά τη γενναιοδωρία ψυχής και την καθαρή καρδιά τότε γεννιούνται άνθρωποι σαν τον Τολη Βοσκόπουλο. Συγκινούσε με τον τρόπο που τραγουδούσε, με τα τραγούδια που έγραψε, με τον τρόπο που αγάπησε. Καλό ταξίδι ανεπανάληπτε Τόλη. Από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ότι και να γράψω ,θα είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο σας. Θα σας θυμάμαι πάντα. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να σας γνωρίσω ,να βρεθώ μαζί σας στην σκηνή και να ζήσω από κοντά την γενναιοδωρία της ψυχής σας ,την μοναδικότητα σας ,την αγάπη σας για το τραγούδι και τον κόσμο, που τόσα χρόνια σας λατρεύει. Σας ευχαριστούμε για όλα. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. ΚΥΡΙΕ Βοσκόπουλε, Τόλη μας, Άρχοντα, καλό ταξίδι.  Ανεπανάληπτος!».

Μαρία Εκμετσίογλου: «Αντίο Πρίγκιπα μας δεν θα ξεχαστείς ποτέ»

Χρήστος Δάντης: «Καληνύχτα λεοντόκαρδε. Πάντα μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος. Θα σε θυμόμαστε όλοι με αγάπη κι ευγνωμοσύνη».

View this post on Instagram

A post shared by Christos Dantis (@christosdantis)

Δήμος Μπέκε: «Έσπασε η καρδιά μου…μόλις το έμαθα …Δυο χρόνια είχα την χαρά να είμαι δίπλα του ..να μαθαίνω …μιλάγαμε στο τηλέφωνο ..τον έκανα να γελάει να γεμίζει με χαρά και αυτος μου έδινε μαθήματα ζωης ..Τολη μου…ο απόλυτος άρχοντας ,ένα παιδί στην ψυχή ,μάγκας ,ντόμπρος ,άντρας ,αρσενικό ..τι να πω …είσαι με το Θεό τώρα αγάπημενε μου..r.I.p…».

Μιχάλης Κουινέλης (Stavento): «Αντίο “Ανεπανάληπτ唨»

Γιώργος Τσαλίκης: «Τον γνώρισα πιτσιρικάς στο ξεκίνημα μου ακόμα και μετά την πρώτη μας γνωριμία μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο. Με κάλεσε στο σπίτι του στην Κέρκυρα. Πήγα ψαρωμένος με υποδέχτηκε σα παιδί του, με την υπέροχη γυναίκα του κι ένα μικρό κοριτσάκι τη Μαρία του σα νεραιδάκι πανέμορφο μικρό κοριτσάκι τότε με τα καταγάλανα ματάκια της κι εκείνος να τη βλέπει να παίζει και να συγκινείται και να καμαρώνει.. Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα!Τελευταία φορά που τον είδαμε επι σκηνής κλαίγαμε..»Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο».Είχα ποστάρει γυρίζοντας σπίτι συγκινημένος. Υπέροχος καλλιτέχνης, σταρ, πάντα στην πένα, θρύλος που έφυγε για πάντα σε φυσική παρουσία αλλά θα τον κρατήσουμε ζωντανό σε κάθε live μας με τις τραγουδάρες του και στο μυαλό μας με τον απαράμιλλο τρόπο που είχε και σε «ανάγκαζε» να πεις.. Άρχοντας. Καλό ταξίδι».

https://www.instagram.com/p/CRgIn82lnYu/

Λάμπης Λιβιεράτος: «Καλό σου ταξίδι Πρίγκιπα!! Τα λόγια είναι περιττά…και λίγα. Μόνο αγάπη για εσένα και ευγνωμοσύνη για την τύχη που είχα να βρεθώ έστω και για λίγο στην ίδια σκηνή μαζί σου. Ξεκουράσου…Κι εμείς όσο θα είμαστε εδώ και θα μπορούμε, θα σε έχουμε πάντα κοντά μας κάθε φορά που θα κοιτάμε και θα τραγουδάμε για το φεγγάρι πάνωθε!».

Βασίλης Τσιάρτας: «Δεν πεθαίνουν οι Άρχοντες όπως ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, απλά φεύγουν από τη ζωή, ποτέ όμως από τις καρδιές κ τις ψυχές μας. Αφήνει πίσω του τεράστια παρακαταθήκη. Καλό παράδεισο να έχει».

Γιώργος Βάλαρης: «Τόλη μου υπεραγαπημένε τα λόγια είναι φτωχά και περιττά σε τέτοιες ώρες… σ’ ευχαριστω για την αγάπη σου την εμπιστοσύνη σου τη Φιλία σου, για όσα μου έμαθες, που υπήρξες φάρος φωτεινός στη ζωή μου μαθαίνοντάς μου πως το μεγαλείο ενός καλλιτέχνη έχει να κάνει με το μεγαλείο και την καλοσύνη της ανθρώπινης ψυχής πρωτίστως! Θα μου και μας μείνεις αξέχαστος ! Σ αγαπώ και θα είσαι στην ψυχή και στο νου μου για πάντα! Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη μου και υπέροχη σύζυγο του και μητέρα Άντζελα και στην πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία! εδώ η πρώτη μας συνάντηση! Αντίο ΑΡΧΟΝΤΑ».

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Καλό ταξίδι πρίγκιπα τής καρδιάς μας…»

Φοίβος: «Μία μεγάλη απώλεια για την ελληνική μουσική ! Πριν από 20, περίπου, χρόνια, είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στο ντουέτο «Φίλε» με τον Γιώργο Λεμπέση και στη συνέχεια να φτιάξουμε έναν ολόκληρο δίσκο. Δεν θυμάμαι, σε όλη μου την καριέρα, να έχω εντυπωσιαστεί περισσότερο με έναν καλλιτέχνη, απ´ ότι με τον Τόλη ! Με την πρώτη λέξη που άρθρωσε στο μικρόφωνο, «κουράγιο….», άφησε άφωνους εμένα και τους συνεργάτες μου. Έζησα μαζί του, επί 2 μήνες, αξέχαστες στιγμές. Μία τεράστια φωνή, ένας πραγματικός σταρ, μία αξέχαστη προσωπικότητα και ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

{{-PCOUNT-}}81{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...