Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Σπύρος Φωκάς – Η ΔΕΗ τον έστειλε ξανά στο νοσοκομείο

Ο Σπύρος Φωκάς πήρε εξιτήριο για να γυρίσει σπίτι του και βρέθηκε στο... σκοτάδι!

Ο Σπύρος Φωκάς πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Κορίνθου, στην Παθολογική Κλινική του οποίου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η κατάσταση της υγείας του παραμένει επιβαρυμένη μετά τη μακροχρόνια πρόσφατη νοσηλεία του στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Ο 85χρονος ηθοποιός γύρισε στο σπίτι του, στο Καλαμάκι Κορινθίας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ωστόσο, φτάνοντας εκεί, διαπίστωσε πως του είχαν κόψει το ρεύμα από τον ΔΕΔΔΗΕ λόγω μεγάλων οφειλών. Σύμφωνα με φίλο του ηθοποιού, καταστράφηκαν φάρμακα που βρίσκονταν στο ψυγείο, γεγονός που τον ανάγκασε να επιστρέψει εκ νέου στο νοσοκομείο. Όπως ανέφεραν πάντως από τη ΔΕΗ, η επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι του Σπύρου Φωκά θα γινόταν άμεσα, ούτως ώστε ο ηθοποιός να επιστρέψει σπίτι του όσο το δυνατόν συντομότερα. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είχε επιδεινωθεί, γι’ αυτό είχε εισαχθεί ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, είχε νοσηλευτεί για 28 ημέρες και στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Aνθρωπος από το στενό του περιβάλλον έχει κάνει λόγο για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σύζυγός του Λίλιαν και ο αδελφικός του φίλος Θοδωρής Σεργιάδης είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του και παλεύουν με κάθε τρόπο για να έχει μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.

«Ο Σπύρος, πρώτη φορά στη ζωή του, έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στενοχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως, η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά» είχε πει η σύζυγος του Σπύρου Φωκά στην «Espresso» τον περασμένο Ιούνιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...