Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – «Το πραγματικό πατρικό μου σπίτι είναι το πατρικό στο “Σασμό”»

«Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση»

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά και το ρόλο της ενώ έκανε και μια αποκάλυψη.

«Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου. Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα. Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς.

Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση. Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι.

Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και γω στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη σχέση της με τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση.

https://www.youtube.com/watch?v=A4zc3-AfACc

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα