Απασφάλισε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από τις φυλακές – Έξαλλος με τις δηλώσεις του Λέφα

«Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε μέσα από τις φυλακές που βρίσκεται κατά του Γιώργου Λέφα μετά τις δηλώσεις του τελευταίου.

Ο Γιώργος Λέφας μεταξύ άλλων δήλωσε σε συνέντευξή του πως η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου του ζήτησε να καταθέσει πως ο άντρας της δεν έχει κάτι από όσα τον καταγγέλλουν με εκείνον να αρνείται. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου ξέσπασε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα», ανέφερε ο δικηγόρος του όπως προβλήθηκε στο «Πρωινό».

https://vimeo.com/645977196

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.