Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Αθηνά Παντελίδου VS Θεοφάνους – «Ζητάμε να ανακαλέσει όσα είπε»

«Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα»

Nέος πόλεμος έσκασε στη showbiz και μάλιστα με παρατράγουδα που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες.

Και όλα αυτά με τη μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, την κυρία Αθηνά, να είναι έτοιμη να μηνύσει τον Γιώργο Θεοφάνους, αν ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης δεν ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, λέγοντας ότι την άκουσε επάνω από τον τάφο του γιου της να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του να πεθάνουν.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Θεοφάνους – «Είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Μάλιστα, η μητέρα του μακαρίτη τραγουδιστή απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους, με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μίλα στην «Espresso» για όλα όσα έχουν συμβεί.

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα! Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε ο διακεκριμένος ποινικολόγος.

Να θυμίσουμε ότι η άγρια κόντρα, που εξελίσσεται σε δικαστική διαμάχη, άρχισε μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή κι ανέφερα πως, επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 κι εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα. Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου, η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή, και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε…

Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου, ρε φίλε. Εντάξει, να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου; Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

https://vimeo.com/643489635

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα