Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Επανασύνδεση για Καινούργιου και Τσαγκρίδη

Δεύτερη ευκαιρία στο love story τους

«Μα δεν τελειώνουν… Οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν…» λέει ένα διαχρονικό ερωτικό τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και ο επιχειρηματίας, εγγονός του εκλιπόντος εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, πέρασαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους με αποτέλεσμα ν’ αποφασίσουν να πάρουν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, κάνοντας έτσι μια παύση στον πολύχρονο δεσμό τους. Πλέον τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει, με τη Soula Glamorous (μικρή φωτό) να κάνει λόγο για επανασύνδεση. Η διάσημη κουτσομπόλα του Instagram, η οποία διατηρεί δική της στήλη με gossip news στο okmag.gr του Νίκου Κοκλώνη, στενού φίλου και συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε χθες την αποκάλυψη, παρουσιάζοντας μάλιστα ως σίγουρη την πληροφορία ότι η Κατερίνα και ο Φίλιππος είναι πάλι μαζί.

«Φιλενάδες, τα πράγματα είχαν ως εξής: ξαφνικά και απότομα η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη Παναγόπουλου είχε μπει σε παύση. Όμως κανένας από τους δύο δεν είχε προχωρήσει με κάτι νέο στη ζωή του. Το αποκλειστικό των κεντρικών λέει ξεκάθαρα πως ο Φίλιππος βρέθηκε σε γνωστό καφέ όπου τον εντόπισε η ρεπόρτερ Σούλα και τον άκουσε να λέει κατά λέξη: “Μιλήσαμε και δώσαμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον”. Από την πλευρά ΚatKen (το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram) σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, αφού κρατάει απόσταση από το γεγονός εδώ και καιρό» γράφει η Soula Glamorous.

«Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα για το επίμαχο θέμα, ήδη υπάρχει μια διαφορά στη διάθεσή της που ίσως την προδίδει, ενώ σταμάτησε τα δραματικά ποστ και δείχνει πιο χαρούμενη στην εκπομπή της» συμπλήρωσε στο χαρμόσυνο μαντάτο της η διαδικτυακή κουτσομπόλα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.