Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευωδιαστό σύμπαν ομορφιάς από τη σύζυγο του Γιάννη Πλακιωτάκη

Νέο beauty center στο Νέο Ψυχικό με την... υπογραφή της Αφροδίτης Δωρίτη

Η όμορφη και κομψή σύζυγος του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη είναι κυπριακής καταγωγής και εργάζεται ως μάνατζερ στις επιχειρήσεις του πατέρα της στην Ελλάδα και τη Λεμεσό της Κύπρου, αλλά πρόσφατα έκανε ακόμα ένα επαγγελματικό βήμα.

Την εορταστική περίοδο άνοιξε τις πόρτες του στο Νέο Ψυχικό το Lime & Teal, ένα μαγαζί γεμάτο μυρωδιές, αρώματα, προϊόντα ομορφιάς, αρωματικά κεριά, σαπούνια, αφρόλουτρα, καπέλα, μεταξωτά φουλάρια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, όλα αυτά δηλαδή που κάνουν μια γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή.

Το ευωδιαστό σύμπαν ομορφιάς φέρει την υπογραφή της κομψής συζύγου του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και της εξίσου chic φίλης και συνεταίρου της Iλιας Παπαλέξη. Δύο γυναίκες με ιδιαίτερο γούστο και αισθητική, που στην εποχή της πανδημίας αποφάσισαν να κάνουν ένα επιχειρηματικό βήμα, πρεσβεύοντας την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής.

Υπόδειγμα συζύγου και μητέρας, η Αφροδίτη Δωρίτη-Πλακιωτάκη λατρεύει τον σύζυγό της και τον γιo της από τον πρώτο της γάμο, αλλά έχει αφιερώσει και ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στα παιδιά με καρκίνο, καθώς συμμετέχει ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» ως Α΄ ειδική γραμματέας.
Ο υπουργός και η όμορφη μελαχρινή σύζυγός του γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια μέσω κοινών τους φίλων στην Αθήνα, όπου η Αφροδίτη Δωρίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε, αν και ο πατέρας της κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Ο γάμος τους τελέστηκε στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, στις 12 Ιανουαρίου του 2015 και το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την 7η επέτειο του γάμου του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα