Αποκάλυψη Γιώργου Λιάγκα: Το τηλεφώνημα του Πέτρου Φιλιππίδη και η εξομολόγηση που του έκανε

«Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τι του είπε ο Φιλιππίδης

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για πρώτη φορά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν «σκάσει η βόμβα» με τις καταγγελίες για βιασμό.

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» την Τρίτη θέλησε να πει για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα. Όπως είπε του τηλεφώνησε και τον ρώτησε αν ακούγεται για κάτι εκείνον.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς γνώριζε αλλά δεν μπορούσε να του πει τι ξέρει και αρκέστηκε στο να του αποκαλύψει πως θα βγουν πολλές καταγγελίες στο φως από γνωστές κυρίες για βαρύτατα αδικήματα.

Ο ηθοποιός τότε του εξομολογήθηκε πως όλα αυτά τα χρόνια είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ουδέποτε βίασε ή έκανε κάτι κακό σε κάποια γυναίκα.

«Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στον “Πλάτανο” της ΕΡΤ. Μας έρχονταν οι πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω ότι συμβαίνει.

Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και με ρώτησε, επειδή γνωριζόμαστε, αν εμπλεκόταν το όνομά του κάπου και αν ετοιμάζονταν να τον καταγγείλουν. Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες. Του είπα ενστικτωδώς ότι δεν μπορώ να του πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον του.

Τότε μου είπε να κρατήσω ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έφτασε να βιάσει και να πιέσει μία γυναίκα. Του είπα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο είχαμε».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...