Γυμνάστρια αποκάλυψε πώς είναι η ζωή δίπλα σε έναν σταρ αισθησιακών ταινιών

Όλα του γάμου δύσκολα με έναν πορνοστάρ

Επαγγελματίας γυμνάστρια από την Αυστραλία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει μέσα στον γάμο της με γνωστό σταρ αισθησιακών ταινιών.

Η 29χρονη Κέιτι Μπάμπτον από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας παντρεύτηκε τον sex coach Ρόμπι Μπάμπτον τον Φεβρουάριο και προσπαθεί να μάθει να διαχειρίζεται τη ζήλια της κάθε φορά που εκείνος έχει γυρίσματα.

«Η πρώτη φορά που είδα τον Ρόμπι ήταν στο Instagram και κατέκρινα το γεγονός ότι εργαζόταν στη βιομηχανία του σεξ. Είδα τη σελίδα του και σκέφτηκα ότι δεν θα με ενδιέφερε να είμαι μαζί του. Οταν τον γνώρισα, άλλαξα γνώμη» αναφέρει η Κέιτι για τον «Ρομπ Οζ», όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του συζύγου της.

Πλέον αισθάνεται άνετα με το επάγγελμά του, αρκεί να υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις και να φοράει προφυλακτικό, όποτε είναι εφικτό. «Ο κόσμος στα social media πιστεύει ότι κάνουμε συνεχώς σεξ με άλλους ανθρώπους και βρισκόμαστε διαρκώς σε ένα περιβάλλον swingers, όμως δεν είναι έτσι» συνεχίζει η 29χρονη.

Όπως εξηγεί ο Μπάμπτον, έχει συνήθως δύο φορές την εβδομάδα γύρισμα, με διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά. «Όμως το σεξ που κάνω στη δουλειά και το σεξ που κάνω σπίτι είναι εντελώς διαφορετικό» λέει, προσθέτοντας ότι φροντίζει να αφιερώνει μία ολόκληρη μέρα την εβδομάδα στη σύζυγό του, ώστε να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί της, μακριά από όλους.

«Είναι μια συγκεκριμένη μέρα που την αφιερώνουμε σε εμάς, συζητάμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλο, βιώνουμε νέες εμπειρίες και συνδεόμαστε ταντρικά» αποκαλύπτει η Κέιτ.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...