Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το προγαμιαίο συμβόλαιο αδικεί τον άντρα της – Αν χωρίσουν δεν θα πάρει τίποτα

Ούτε σεντ δεν θα πάρει ο Σαμ Ασγκάρι σε περίπτωση διαζυγίου με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χάρη στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε το ζευγάρι πριν από τον γάμο του την περασμένη Πέμπτη.

Βάσει των όρων του συμβολαίου, ο Ασγκάρι δεν δικαιούται να εισπράξει τίποτα από τα δεκάδες εκατομμύρια που είχε κερδίσει η Μπρίτνεϊ πριν παντρευτούν. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο αν θα δικαιούται μερίδιο από τα κέρδη που θα αποκτήσει η Σπίαρς μετά τον γάμο τους.

Παρά το γεγονός ότι εκείνη δήλωνε πως δεν ενδιαφερόταν να κάνει περιοδεία ή να δώσει κάποιες παραστάσεις την περίοδο που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της, δεν αποκλείεται να θελήσει να επανεκκινήσει τη μουσική της καριέρα τώρα που κρατάει η ίδια το τιμόνι της ζωής της.

Γι’ αυτό και η ομάδα δικηγόρων της 40χρονης ποπ σταρ φέρεται ότι έπιασε αμέσως δουλειά, μόλις ο 28χρονος ανερχόμενος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου, προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία της, αν ο γάμος τους καταρρεύσει. Σύμφωνα με τους «New York Times», η καθαρή περιουσία της εκτιμάται ότι πέρυσι άγγιζε τα 57.000.000 ευρώ.

Πηγές είχαν αναφέρει παλαιότερα στο «New Yorker» ότι η Σπίαρς είχε αποκτήσει περιουσία εκατοντάδων εκατομμυρίων στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η οποία όμως έγινε «φύλλο και φτερό» στα επόμενα χρόνια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα