Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Σπύρος Πετρουλάκης: «Κατάλαβα ότι ο “Σασμός” θα εκτοξευθεί όταν είδα τους ηθοποιούς»

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο δημιουργός του βιβλίου «Σασμός» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί το Σάββατο και η εκπομπή «Happy Day» εξασφάλισε ένα απόσπασμα.

Ο συγγραφέας αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς και εξομολογήθηκε πως περίμενε πως θα εκτοξευθεί όταν είχε ενημερωθεί για το καστ των ηθοποιών.

«Ο Σασμός είναι η μέγιστη πράξη αγάπης. Ήθελα να δείξω πως φτάνει στο σημείο η μητέρα να συγχωρέσει τον δολοφόνο του γιου της. Ήθελα να δείξω πολλά πράγματα και τα δείχνω μόλις στην τελευταία σελίδα του Σασμού.

Ο Σασμός για την Κρήτη είναι σπουδαίο πράγμα. Οι περισσότεροι ξέρουν τη βεντέτα αλλά αυτή είναι κατάρα», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τη «Καλλιόπη» με τον «Καραπάνο» του «Σασμού» να ποζάρουν αγκαλιά πριν 28 χρόνια




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τσιμτσιλή: «Στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή» – Μεσσαροπούλου: «Γιατί δεν το λες;»

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο ο Αντώνης Λουδάρος και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμπαρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση...




Μποζουκια Αθηνα