Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο Ίθαν Χοκ πάει για «φινάλε»

«Καλύτερα να περνούσα τρεις μήνες με την οικογένειά μου»

Μετά τον Μπραντ Πιτ, που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κουνήσει μαντίλι στο Χόλιγουντ, και τον Μπρους Γουίλις, που ήδη εγκατέλειψε την ηθοποιία, ήρθε η σειρά του Ίθαν Χοκ. Ο πρωταγωνιστής της πρόσφατης ταινίας «The Black Phone» αποκάλυψε ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας του.

Ο 51χρονος σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστός με την ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» και έχει διεκδικήσει δύο φορές το βραβείο Οσκαρ χάρη στις ερμηνείες του, έκανε την αποκάλυψη στην ιστοσελίδα IndieWire, αναφέροντας ότι έχει αρχίσει ήδη «την τελευταία πράξη» της καριέρας του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πλέον δεν είναι «ένας ηλικιωμένος που νιώθει νέος», αλλά «ένας νεανικός ηλικιωμένος», προσθέτοντας ότι βρίσκεται «στο ξεκίνημα της καριέρας του ως γέροντας, στο ξεκίνημα της τελευταίας μου πράξης».

Κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στο Χόλιγουντ δήλωσε ότι «όταν ήμουν νεότερος, ήμουν σε φάση θα κάνω εκείνο και το άλλο, και από εκεί θα μάθω το τάδε και μετά θα δοκιμάσω εκείνο. Νόμιζα ότι είχα όλο τον χρόνο του κόσμου». Τόνισε επίσης ότι «τώρα λέω δεν έμαθα τίποτα από αυτό, ούτε από εκείνο και αντί να έκανα την άλλη ταινία, καλύτερα να περνούσα τρεις μήνες με την οικογένειά μου».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα