Πάνος Ιωαννίδης: Βόλτα στο Θησείο με τη σύντροφό του και τον τεσσάρων μηνών γιο τους

Οικογενειακή έξοδος

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά πατέρας και η ευτυχία του δεν περιγράφεται.

Ο καταξιωμένος σεφ έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Τζο Κουτρουμάνου αλλά αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι με τον τεσσάρων μηνών γιο του έκανε βόλτα στο Θησείο και εκεί τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ.

«Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι να του φτιάξω το γάλα λέω, “έγινες μπαμπάς”. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο.

Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και δύσκολο παιδί, ψιλοκοιμόμαστε. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν πως μπαίνει το καρεκλάκι στο αυτοκίνητο. Δίνει συμβουλές, είναι βετεράνος τώρα με τρία παιδιά. Ότι μου πει λέω, “αυτό είναι, αυτό θα κάνω”. Το παιδί και η οικογένεια δεν είναι κάτι που το καθορίζεις. Το παιδί αλλάζει όντως τις ισορροπίες στο ζευγάρι αλλά προς το καλό. Πρέπει να χωρέσεις ένα τρίτο άτομο σε μια καθημερινότητα που πριν δεν υπήρχε», είχε πει σε συνέντευξή του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...