Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Ο Ίλον Μασκ είναι ανοιχτοχέρης για αγορές αλλά τσιγκούνης στην καθημερινότητα

«Ξηλώθηκε» για την αγορά του υποβρύχιου αυτοκινήτου του Τζέιμς Μποντ

Πώς θα τρώγατε τα λεφτά σας, αν είχατε τόσα πολλά που δεν θα ξέρατε τι να τα κάνετε;

Πάντως θα εκπλαγείτε αν δείτε πού ξοδεύει τα χρήματά του ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, καθώς από τη μία έχει πανάκριβα γούστα στους τέσσερις τροχούς και στη διασκέδαση, από την άλλη όμως αποδεικνύεται από σφιχτοχέρης στην καθημερινή ζωή μέχρι τσιγκούνης, όταν πρόκειται για διακοπές. Στη δε περίπτωσή του ισχύει ότι «του τα τρώνε οι γυναίκες», όχι όμως με τον τρόπο που φαντάζεστε.

Ο Ίλον Μασκ, με περιουσία που ξεπερνά τα 210.000.000.000 ευρώ, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ζάπλουτος που λατρεύει τα ακριβά αυτοκίνητα. Είναι ο μοναδικός όμως στον κόσμο που ξόδεψε πάνω από 1.000.000 ευρώ για να αγοράσει ένα εμβληματικό αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ, το οποίο αποδείχτηκε «μπαχατέλα».

Το 2013 «ξηλώθηκε» για να αποκτήσει σε δημοπρασία το αμάξι-υποβρύχιο που οδηγούσε ο πράκτορας 007 στην ταινία του 1977 «Η κατάσκοπος που μ’ αγάπησε». Οταν μεταφέρθηκε στο γκαράζ του, απογοητεύτηκε, διότι διαπίστωσε ότι δεν μετατρεπόταν πραγματικά σε υποβρύχιο, όπως στην ταινία. «Θα το αναβαθμίσω με ηλεκτρικό κινητήρα της Tesla και θα το κάνω να μετατρέπεται πραγματικά» ανακοίνωσε, χωρίς να γίνει ποτέ γνωστό αν έκανε πράξη τα λόγια του.

Δείγμα γραφής της αγάπης του στα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα είχε δώσει από το 1999, όταν πλήρωσε 1.000.000 ευρώ για να αγοράσει το τελευταίο μοντέλο McLaren F1. Εναν χρόνο αργότερα το τράκαρε πηγαίνοντας στη δουλειά. Φαίνεται όμως ότι το βαρέθηκε γρήγορα, καθώς, αφού το επιδιόρθωσε, το πούλησε, βγάζοντας μάλιστα και κέρδος.

Ακριβά είναι τα γούστα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου και στη διασκέδαση. Ο 51χρονος Μασκ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», λατρεύει τα θεματικά πάρτι και πληρώνει γι’ αυτά όσο όσο. Για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά του ενοικίασε ολόκληρο κάστρο στη Βρετανία, όπου το πάρτι ήταν εμπνευσμένο από τον Μεσαίωνα. Για το ετήσιο πάρτι μιας από τις εταιρίες του διοργάνωσε εκδήλωση σε ιδιωτικό χώρο στη Βενετία της Ιταλίας, όπου ο ίδιος πήγε φορώντας πανοπλία ιππότη. Δεν χάνει βέβαια την ευκαιρία να διασκεδάσει τζάμπα, όπως το 2015, όταν πήγε μεταμφιεσμένος σε θεό της αρχαίας Αιγύπτου στο πάρτι για το Χάλοουιν του Χιου Χέφνερ στην έπαυλη του «Playboy».

Εξάλλου, στην καθημερινή του ζωή ο Μασκ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν πρόκειται να ξοδέψει τα χρήματά του. Η γκαρνταρόμπα του αποτελείται από καθημερινά ρούχα, όπως μπλουζάκια αξίας 30 ευρώ, καθώς και φτηνά τζιν παντελόνια. Βέβαια, όταν πρόκειται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί κάποιου event, φοράει πανάκριβα ρούχα και ρολόγια, όπως το TAG Heuer Carrera Calibre 1887 SpaceX Chronograph, αξίας περίπου 5.700 ευρώ.

Από την άλλη, φαίνεται ότι τσιγκουνεύεται τα χρήματα για διακοπές. Επισήμως υποστηρίζει ότι δεν του μένει χρόνος από τη δουλειά, αλλά ενδεικτικό είναι ότι για τις διακοπές που έκανε φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά -τις πρώτες του ύστερα από 12 χρόνια- πλήρωσε τα ελάχιστα απαραίτητα. Αυτό διότι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ήταν φιλοξενούμενος του φίλου του, CEO της Endeavor, Αρι Εμάνουελ.

Ωστόσο, όταν θέλει να ικανοποιήσει κάποιο καπρίτσιο του, μπορεί να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Οπως όταν θέλησε να αγοράσει το περίφημο «μικροσκοπικό σπίτι», αμέσως μόλις σχεδιάστηκε. Ξόδεψε 45.000 ευρώ για να το αποκτήσει, σχολιάζοντας ότι «είναι μικρό, είναι πολύ μικρό, είναι μικροσκοπικό, είναι ένα μικρό μικρό σπίτι». Αν νομίζετε ότι το μίνι ακίνητο πήγε χαμένο, είστε γελασμένοι, καθώς ο Μασκ το τοποθέτησε δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει τους πυραύλους της εταιρίας του, SpaceX, για να μένει σε αυτό και να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες.

Από την άλλη, πληρώνει ακριβά το πάθος του για τις ωραίες γυναίκες, όχι όμως για να τις εντυπωσιάσει στα πρώτα στάδια του φλερτ ή για να τις κρατήσει κοντά του με πανάκριβα δώρα, αλλά για να τις… χωρίσει. Τα διαζύγια έχουν κοστίσει ο κούκος αηδόνι στον Μασκ, καθώς το 2008, όταν χώρισε την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Μασκ, αναγκάστηκε να της καταβάλει πάνω από 20.000.000 ευρώ. Στη συνέχεια παντρεύτηκε δύο φορές και πήρε άλλα τόσα διαζύγια από την ηθοποιό της ταινίας «Pride & Prejudice» Ταλούλα Ράιλι. Το πρώτο, το 2012, του κόστισε 8.000.000 ευρώ, και στο δεύτερο, το 2014, μετά τον δεύτερο γάμο τους το 2013, της κατέβαλε άλλα 8.000.000 ευρώ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα