Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο Ματ Ντίλον μαγεύτηκε από τη Μαγνησία

«Τι όμορφη περιοχή διοικείτε»

Όταν ο Ματ Ντίλον συνάντησε τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό τού είπε… «τι όμορφη περιοχή διοικείτε».

Το Film Office Thessaly της Περιφέρειας Θεσσαλίας διεκδίκησε και κατάφερε να γυριστεί στη Θεσσαλία η χολιγουντιανή ταινία «Haunted Heart» του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη Φερνάντο Τρουέμπα, με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντίλον.

«Συναντήθηκα με τον Ματ Ντίλον, πρωταγωνιστή της ταινίας “Haunted Heart”, και τον βραβευμένο σκηνοθέτη της στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους, στην περιοχή του Τρικερίου Μαγνησίας.

Τα γυρίσματα μιας τόσο δημοφιλούς παραγωγής στην περιοχή μας αποδίδουν πολλαπλά οφέλη στον τόπο, τόσο σε οικονομικό όσο και σε τουριστικό επίπεδο, κατά κοινή ομολογία» δήλωσε στη στήλη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ζήλεψε τη δόξα του συναδέλφου του Απόστολου Τζιτζικώστα, που πρώτος άρχισε να έχει παρτίδες με χολιγουντιανούς. Ακολούθησε η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα με το δικό της film office, και τώρα σειρά έχει η Θεσσαλία. Πάντως, ο Ματ Ντίλον λάτρεψε το υπέροχο Τρίκερι Μαγνησίας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα