Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μαρίνα Νικολοπούλου: Έτοιμη για την πρεμιέρα της στην «Αυτοκίνηση» στο πλευρό των Πανταζή – Δάντη

Πρόκειται αναμφισβήτητα, για μία σπουδαία ερμηνεύτρια, που έχει όλο το «πακέτο», φωνή και σκηνική παρουσία, για να λάμψει στο μουσικό στερέωμα.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, διανύει μία από τις καλύτερες καλλιτεχνικές της περιόδους, αφού τη φετινή νυχτερινή σεζόν, κέρδισε επάξια, μία σπουδαία θέση, σε ένα από τα σχήματα, που θα συζητηθούν, και αποτελέσουν, πόλο έλξης του κόσμου, για την διασκέδασή τους.

Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Μαρίνα Νικολοπούλου, θα λάμψει στην πίστα της «Αυτοκίνησης» στο Μαρούσι, όπου μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Χρήστο Δάντη, την Αθηνά Πολίτη, τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον Θοδωρή Μεταξά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, υπόσχονται, μοναδικές νύχτες κεφιού.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, ξεχωρίζει, με την μοναδική λαϊκής χροιά φωνή της, αλλά και τα μοναδικά δημοτικά γυρίσματά της, αφού στο βιογραφικό της, εκτός από συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, έχει σημαντικές σπουδές, στην παραδοσιακή και βυζαντινή μουσική!

Ένας σπάνιος, μουσικός συνδυασμός, που την έκανε να ξεχωρίσει, και από το νέο τραγούδι της «Παντρέψου με», σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους δικούς του με τον Dj Valentino, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, δηλώνει πανέτοιμη για την λαμπερή της πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση», αλλά και ευλογημένη, που θα βρίσκεται στο πλευρό, δύο μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα