Φίλιππος Σοφιανός: «Πάσχω από αυτό το πράγμα, μου κοστίζει λίγο και μερικές φορές υποφέρω»

Όσα είπε για την τηλεόραση και το θέατρο

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» για το θέατρο αλλά και την τηλεόραση.

Αναλυτικότερα ανέφερε ότι: «Έχει έρθει μια νέα γενιά ανθρώπων στο θέατρο με διάθεση να τα γκρεμίσουν όλα και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Με διάθεση να τα αποδομήσουν όλα. Μπορεί αν υπάρξουν αντιρρήσεις κι αντιπάθειες και να θεωρούμαι συντηρητικός. Δεν είμαι, αντίθετα περιμένω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Υπάρχει ένα χειροκρότημα του καθήκοντος και που δεν καταλαβαίνουμε».

Επιπλέον δήλωσε ότι: «Αυτή η παντοδυναμία της τηλεόρασης πια. Φέτος το θέατρο ήταν γεμάτο από τηλεοπτικούς θιάσους. Στην εποχή μου για να πατήσεις το πόδι σου στην Επίδαυρο και να πεις μια ατάκα μόνο, έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 15 χρόνια δόκιμη πείρα. Τώρα πρωταγωνιστές γίνονται όσοι έχουν τους πιο πολλούς followers. Δεν είναι αυτός ο ορισμός του πρωταγωνιστή, με συγχωρείς. Δεν είμαι τέλειος, ούτε διεκδικώ την τελειότητα. Προφανώς έχω κάνει ατοπήματα, έχω κάνει λάθος κινήσεις και τα έχω πληρώσει όλα μένοντας εκτός νυμφώνος…».

Για την απόφασή του να μείνει στην Κύπρο είπε πως: «Αυτό έκανα πάντα. Ακολουθούσα το αίσθημά μου κυρίως, το ένστικτό μου. Πάσχω από αυτό το πράγμα, μου κοστίζει λίγο και μερικές φορές υποφέρω».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...