Τσεσμελή στο σανίδι! Σε ποιο έργο πρωταγωνιστεί ο πειρασμός του «Ερωτοδικείου»

Ηθοποιός η Πέπη

«Άλλο Πέπη, άλλο πρέπει» τη θυμόμαστε να λέει όλο νάζι πριν από δύο δεκαετίες (και βάλε) μέσα από τις μεταμεσονύκτιες και… επιμορφωτικές (!) εκπομπές στις οποίες συμμετείχε.

Η iconic φιγούρα των late 90s, που έγινε γνωστή μέσα από τις εκπομπές «Αυτόφωρο» και «Ερωτοδικείο», δημιουργώντας εκείνη την εποχή μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της, τόσο με τα προκλητικά τραγούδια όσο και με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που έκανε, δοκιμάζει φέτος την τύχη της στο θεατρικό σανίδι παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση.

«Νιώθω χαρούμενη, μπορώ να πω κι ευτυχισμένη, γιατί δεν το περίμενα να γίνει στη ζωή μου. Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω και στο Δελφινάριο, στην παράσταση ‘‘Σημιτιτανικός’’, είχα πει ‘‘ναι’’, αλλά δείλιασα τελευταία στιγμή. Μετά το μετάνιωσα. Τώρα έγινε το… θαύμα. Καμιά φορά τα πράγματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε η Πέπη Τσεσμελή σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτοντας ότι είχε παρακολουθήσει κάποια μαθήματα υποκριτικής παλιότερα.

Πάντως, από προχθές η Πέπη (πρέπει, δεν πρέπει…) υποδύεται τη Σούλα στην κωμωδία «Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος;» της Μαρίτας Ρίτζι, η οποία ανεβαίνει κάθε Τετάρτη στο θέατρο Αυλαία, στον Πειραιά. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Καραμήτρος, ζάπλουτος επιχειρηματίας, φεύγει από τη ζωή και την τεράστια περιουσία του την αφήνει στους κληρονόμους του. Ο Τζιανί, ο μπάτλερ του, βάσει του όρου της διαθήκης, καλεί τις τέσσερις τελευταίες σχέσεις του εκλιπόντος, για να διαβάσει τη διαθήκη. Στο έργο συμμετέχει φιλικά (αλλά όχι με φυσική παρουσία) και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...