Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

«Μ. Βρεταννία»: Κυβερνητικοί μετά των συζύγων και αλά «crown» κοσμικές κυρίες

Με look Γιώργου Μάγγα ο «βασιλιάς των κατεψυγμένων»

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 το στολισμένο ballroom του ξενοδοχείου «Μ. Βρεταννία» φιλοξένησε, για 17η συνεχή χρονιά, το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, υπό την αιγίδα και την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης.

O σκοπός της εκδήλωσης ήταν, όπως πάντα, ιερός, για τη στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Οι εικόνες όμως που αντικρίσαμε έμοιαζαν με… πύργο της Βαβέλ, με το παζλ των καλεσμένων να έχει από γαλαζοαίματους, χωρισμένες κοσμικές κυρίες, «βασιλιάδες του real estate», υπουργούς που βρίσκονται στην επικαιρότητα όχι εξαιτίας του χαρτοφυλακίου τους αλλά εξαιτίας του Predator, πρέσβεις, αλλά και επιχειρηματίες με… εξεζητημένα dresscode, που έμοιαζαν με τον Γιώργο Μάγγα ή σαν μέρος από τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Απάντες, βέβαια, έδωσαν τα 200 ευρώ που ήταν και το εισιτήριο για το επίσημο δείπνο, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν -και καλά έκαναν- του σκοπούς του γκαλά. Εκεί, λοιπόν, η «Espresso» εντόπισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο (που άφησε για λίγο στην άκρη τα… μποφόρ από τη δολοφονία του 16χρονου Ρομά από άνδρα της ΔΙΑΣ), τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη (που δεν διανοείται ότι τον παρακολουθούσαν) με τη σύζυγό του Πόπη, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη (που τα έχει όλα… λυμένα στο υπουργείο) με τη σύζυγό του Λένα, αλλά και τον υπεύθυνο προγράμματος της Ν.Δ. Χάρη Θεοχάρη (που δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση) με τη σύζυγό του Δήμητρα.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ψιθυριστά και χαιρέκακα σχολίαζαν την εμφάνιση κάποιων εκ των καλεσμένων. Οπως για παράδειγμα αυτή του «βασιλιά των κατεψυγμένων θαλασσινών» Βασίλη Σαβράμη μετά της συζύγου του Αλεξίας! Οντως παρατηρώντας το ενσταντανέ αναρωτιόμαστε αν ο επιχειρηματίας στον χώρο εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων θαυμάζει τόσο πολύ τον βιρτουόζο του κλαρίνου Γιώργο Μάγγα που θέλει να του μοιάσει ή αν είχε βάλει σκοπό να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μεταμορφωθεί σε μέρος του ντεκόρ!

Στιλιστικά, πάντως, πολλές κυρίες έβγαλαν το άχτι τους. Από τη σύζυγο του προέδρου του οργανισμού Αλκηστις Πρίνου – Μπουκουβάλα, που εμφανίστηκε αλά «The Crown», με μάξι κόκκινη τουαλέτα με ουρά, κεντημένη στους ώμους με ρουμπίνια, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Αγγελική Τσάνη, έως τη Σοφία Γιαννικοπούλου, που ήταν μες στην καλή χαρά, παρά τα δικαστήρια που έχει με τον πρώην σύζυγό της, εφοπλιστή δρα Γιάννη Κούστα.

Για να λέμε, πάντως, και του στραβού το δίκιο, αν πάντως υπήρχε βραβείο του πιο καλοντυμένου, θα το κέρδιζαν ο «βασιλιάς του real estate» Ανδρέας Παναγιώτου και η σύζυγός του Αλεξάνδρα Λοΐζου, η οποία πραγματοποίησε χολιγουντιανή εμφάνιση!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα