Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Μελέτης Ηλίας: «Κάνουμε ακόμα συνεδρίες με τη σύζυγό μου σε σύμβουλο γάμου»

«Ήταν ιδέα της γυναίκας μου να πάμε σε σύμβουλο γάμου αλλά ακολούθησα και διαπίστωσα πόσο μεγάλο δώρο είναι για το ζευγάρι αλλά και για τη μονάδα»

Ο Μελέτης Ηλίας καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για την κρίση στον γάμο του και τις επισκέψεις με τη σύζυγό του σε σύμβουλο γάμου.

«Όφειλα να το πω δημόσια γιατί, κυρίως σε εμάς τους άντρες είναι λίγο ταμπού ακόμα. Ήταν ιδέα της γυναίκας μου να πάμε σε σύμβουλο γάμου αλλά ακολούθησα και διαπίστωσα πόσο μεγάλο δώρο είναι για το ζευγάρι αλλά και για τη μονάδα.

Είναι τρομερά βοηθητικό στο να καταλάβεις πράγματα για σένα και γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Θέλει πολύ χρόνο αυτό. Αρχίζεις και ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα.

Κάνουμε ακόμα συνεδρίες. Αυτή την περίοδο δεν κάνουμε συνεδρίες ως ζευγάρι αλλά ως μονάδες. Έχουμε λύσει τα θέματα που έπρεπε ως ζευγάρι και προχωράμε ατομικά. Χρειάζεται μεγάλη διαθεσιμότητα ψυχική. Να πεις ότι πάω εκεί για να κάνω δουλειά και όχι για να κοροϊδέψω τον ίδιο μου τον εαυτό. Να ανοιχτείς, να πεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, και να το λύσεις.

Προσωπικά, από την πρώτη συνεδρία κατάλαβα κάποια πράγματα γιατί ήμουν ανοιχτός και είχα πάει εκεί με το δεδομένο ότι θέλω να το λύσω. Διαπιστώσαμε ότι κάνουμε κακό πέρα από τους εαυτούς μας και στα παιδιά. Δεν είναι ωραίο για ένα παιδί να βλέπει τους γονείς του να μαλώνουν, δεν είχαμε καν τη διακριτικότητα να πάμε κάπου ιδιωτικά για να λύσουμε ένα θέμα».




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα