Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Αφροδίτη Αδάμη: Παραιτήθηκε από γιατρός του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και επέστρεψε στις αισθησιακές ταινίες

Γιατρίνα δια πάσαν νόσον

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τη γιατρίνα Aφροδίτη Αδάμη, η οποία ύστερα από επτά χρόνια αποχής επιστρέφει στις ερωτικές ταινίες!

Photo by Afroditi Adami in CairoEgpyt. May be an image of 1 person and the Great Sphinx of Giza

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Το 2016 η «Espresso» είχε ανακαλύψει την πτυχιούχο της Ιατρικής Σχολής που αποφάσισε να κάνει αισθησιακές τιανίες με τη Sirina του Δημήτρη Σειρηνάκη, αφήνοντας στην άκρη την επιστήμη της, για να δείξει ότι, εκτός από το στηθοσκόπιο, μπορεί να κρατά καλά και άλλα εργαλεία, όχι ιατρικά, αλλά εκ της ανατομίας του αντρικού σώματος!Photo by Afroditi Adami in Thira Santorini. May be an image of Santorini

Στο πέρασμα του χρόνου παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και άφησε πίσω τις ερωτικές ταινίες και τις πικάντικες σκηνές! Για τρία χρόνια άσκησε το επάγγελμά της ως ειδικευόμενη παιδίατρος, ενώ μόλις πριν από έναν χρόνο ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, καθώς αποφάσισε να παραιτηθεί από το Νοσοκομείο της Νίκαιας και να κάνει show σε γνωστό strip club, ανοίγοντας μάλιστα και λογαριασμό στο OnlyFans.

Photo shared by @philstrife on July 09 2023 tagging @afroditi adami91 and @sugarbabestteam. May be an image of 2 people blonde hair and makeup

Μιλώντας στην «Espresso» είχε εξηγήσει τους λόγους που παραιτήθηκε από το Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας αηδιασμένη από τους μισθούς πείνας στους ειδικευόμενους γιατρούς: «Οταν χώρισα, έμεινα μόνη μου με δύο παιδιά. Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας δεν ήταν καλές οι συνθήκες εργασίας. Δεν ήταν καλή η εκπαίδευση των ειδικευομένων, τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και αναγκαζόμουν να αφήνω τα δυο μου παιδιά που μεγαλώνω μόνα τους για πολλά βράδια όταν έκανα εφημερίες.

Photo by Afroditi Adami in Piramides Cairo. May be an image of 1 person and the Great Sphinx of GizaΈπρεπε από τα χρήματα που θα έπαιρνα από την εφημερία να τα δίνω σε κάποια γυναίκα για να φυλάει τα παιδιά μου. Ο λόγος που αποφάσισα να φύγω από το νοσοκομείο και να κάνω show σε strip club ήταν οικονομικός και επειδή ήθελα να βλέπω τα παιδιά μου πιο συχνά.

Photo by Afroditi Adami in Eroticart Festival. May be an image of 1 person blonde hair makeup dress carpet and text that says www BABES SUGAR SUGAR sugarbabes tv TV .TV wWw SI S B BABES SUGA

Επίσης από το Νοσοκομείο της Νίκαιας δέχτηκα bullying από πολλούς συναδέλφους χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Υπήρχε μια κλίκα που δεν με ήθελαν και αυτό με πίεζε πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, δεν θεωρώ ότι ήταν επειδή έπαιζα σε ταινίες πάντως».

Και στο… OnlyFans

Σε ερώτηση εάν θα έκανε ξανά ερωτικές ταινίες, είχε δηλώσει: «Κάποια στιγμή θα έκανα ξανά ταινίες, αλλά μόνο στο εξωτερικό. Τώρα έχω τη σελίδα μου στο OnlyFans, μπορεί να με δει εκεί ο κόσμος. Τα σχέδιά μου είναι να τελειώσω την ειδικότητά μου και να ασχοληθώ και πάλι με την ιατρική, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου και είναι πιο ανεξάρτητα».

Photo shared by @philstrife on July 09 2023 tagging @afroditi adami91. May be an image of 2 people blonde hair makeup and people smoking

Όμως, όπως φαίνεται, την κέρδισαν πάλι οι ερωτικές ταινίες, καθώς η Αφροδίτη Αδάμη επιστρέφει στις αισθησιακές ταινίες, αυτή τη φορά πρωταγωνιστώντας σε παραγωγές της Sugarbabestv. Η γιατρός στην πρώτη της ταινία  μετά το διάλειμμα κάποιων ετών υποδύεται κάτι που ξέρει καλά, μια και ξαναφορά (όχι για… πολύ) ιατρική ρόμπα! Στην πλοκή της ταινίας (έχει και από αυτό λιγάκι) ένα ζευγάρι την επισκέπτεται για να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ερωτικό κομμάτι.

Photo shared by Afroditi Adami on July 09 2023 tagging @philstrife @christy.white and @sugarbabestteam. May be an image of 2 people blonde hair people smoking telephone cigarette suit and Η Αδάμη εξετάζει τον άνδρα και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Φίλιππο Αρβανίτη (έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power of Love») και καταφέρνει να του ξυπνήσει το ερωτικό του ένστικτο.

Photo by Afroditi Adami on March 22 2023

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...