Ο πρώην της Μαριάντας Πιερίδη τη στηρίζει: «Αν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται»

«Καλά την άκουσα, καλά είναι, θα το ξεπεράσει»

Μετά από την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη, για την κρίση που υπάρχει στο γάμο της, ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Νέστορας Φωτιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Νέστορας Φωτιάδης, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της τραγουδίστριας, ενώ μέσω των δηλώσεων του φαίνεται ότι στέκεται στο πλευρό της: «Τη Μαριάντα την ξέρω καλά. Όταν δεις έναν άνθρωπο στεναχωρημένο τον ψυχανεμίζεσαι, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Οπότε ήξερα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δεν θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο».

«Ανθρώπινα και μόνο, όταν θες να δώσεις μια συμβουλή το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα να συμπαρασταθείς δεν χρειάζεται να το δηλώσεις. Ακόμα και με μια σου κουβέντα μπορείς να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα, γιατί ο μικρός κοντεύει τα 10 πια, μπαίνει στην προεφηβία και κάθε μέρα συζητάμε. Η κουβέντα όλους τους βοηθάει. Καλά την άκουσα,  καλά είναι, θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας και ότι έχει να κάνει με εκείνον και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό. Θα το ξεπεράσουν μαζί αυτό, αν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται» είπε στο τέλος ο Νέστορας Φωτιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...