Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Ομοιώματα της Κάλλας και της Τζολί στον Δήμο Παγγαίου στην Καβάλα

Κέρινη «Maria»

Τα βλέμματα όλων συγκεντρώνουν τα τελευταία 24ωρα τα κέρινα ομοιώματα της Αντζελίνα Τζολί και της Μαρίας Κάλλας, τα οποία εκτίθενται στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα! Και τούτο γιατί η 48χρονη σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», που είναι αφιερωμένη στη ζωή της αξέχαστης ντίβας της όπερας!

Αν και οι δύο διάσημες γυναίκες «συνυπάρχουν» με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον ίδιο χώρο εδώ και δέκα χρόνια, χάρη στα κέρινα ομοιώματά τους, που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Θόδωρος Κοκκινίδης, εδώ και μερικές ώρες έχουν γίνει το επίκεντρο θαυμασμού των επισκεπτών που, σαφώς επηρεασμένοι από την άφιξη της Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο Ηλείας, κοντοστέκονται μπροστά τους και τραβούν φωτογραφίες.

Το ομοίωμα της κορυφαίας Ελληνίδας υψιφώνου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε εκείνο του Αριστοτέλη Ωνάση, φιλοτεχνήθηκε το 2004 και αποτυπώνει τη Μαρία Κάλλας στην πιο ώριμη ηλικία της, με αναφορές στις τελευταίες εμφανίσεις της, που είχαν πραγματοποιηθεί το 1973 και το 1974. Σε αυτήν την ηλικία θα την υποδύεται και η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία που γυρίζεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας. Το κέρινο ομοίωμα της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού φιλοτεχνήθηκε το 2013 και είναι εμπνευσμένο από την ταινία «The Tourist», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Τζόνι Ντεπ, το κέρινο ομοίωμα του οποίου επίσης εκτίθεται στο μουσείο του Θοδωρή Κοκκινίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...