Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Ελεονώρα Μελέτη για metoo: «Ξέρω πάρα πολλούς από τον χώρο μας που τώρα τρέμουν»

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει να μιλάει ο κόσμος»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έχει ζήσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί για το metoo μέσω της εκπομπής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις διαφορετικές μορφές κακοποίησης: «Εμείς μάθαμε ότι η κακοποίηση είναι ένα μαυρισμένο μάτι, μια ανοιγμένη μύτη, ένα χτυπημένο στόμα. Η σωματική κακοποίηση είναι αυταπόδεικτη. Οι άλλες μορφές της κακοποίησης – επειδή δεν είναι  και δεν φαίνονται και δεν αποδεικνύονται – δεν αναγνωρίζονται και από αυτούς που το βιώνουν και από αυτούς που το κάνουν.

Αυτοί, εκείνη την ώρα μπορεί να το βαφτίζουν αλλιώς, να θεωρούν ότι είναι σημαντικοί και τους το επιτρέπει να φέρονται έτσι. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει να μιλάει ο κόσμος. Ξέρω ότι πάρα πολλοί από τον χώρο μας, άντρες και γυναίκες, τρέμουν – τρέμουν τώρα».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση...

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Κλασική «χαζογιαγιά» η γνωστή ηθοποιός – «Ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά αυτό τον άγγελο τα Χριστούγεννα»

Η 67χρονη ανυπομονεί να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα εγγόνια της. Δημοσίευσε φωτογραφία με το μικρότερο εγγόνι και έγραψε:




Μποζουκια Αθηνα