Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ναταλία Γερμανού: «Έχω σκεφτεί τη ζωή μου και εκτός τηλεόρασης»

«Έχω φωνάξει και έχω τσακωθεί και μπορεί και κάποιους ανθρώπους να τους έχω εκνευρίσει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης, στα παράπονα της Μαρίας Ιωαννίδου αλλά και στο ενδεχόμενο να ολοκληρώσει οριστικά την εκπομπή της.

Στην αρχή των δηλώσεων η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τα ποσοστά τηλεθέασης λέγοντας: «Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ λάθος αν το κάνουν οι άλλοι συνάδελφοι. Σαν τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει να δω μια εκπομπή η οποία σχολιάζει τι νούμερα κάνει η άλλη εκπομπή, θα τη δω αν μου αρέσει».

«Έχω συνεργαστεί και με αρκετούς ανθρώπους που εάν τους ρωτήσεις αν η Ναταλία ήταν πάντα άγγελος, θα σου πουν όχι. Και έχω φωνάξει και έχω τσακωθεί και μπορεί και κάποιους ανθρώπους να τους έχω εκνευρίσει. Όλα αυτά γίνονται στην ένταση της δουλειάς, αλλά κακό παιδί δεν έχω υπάρξει» ανέφερε στην συνέχεια των δηλώσεων της, η γνωστή παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το ενδεχόμενο να σταματήσει οριστικά την εκπομπή της: «Πρέπει να ξέρουμε όλοι μας κάποια στιγμή πότε πρέπει να σταματήσουμε κάτι, πριν μας σταματήσει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή αφήσω το Σαββατοκύριακο για να κάνω κάτι που θα είναι για μία φορά την εβδομάδα. Έχω σκεφτεί τη ζωή μου και εκτός τηλεόρασης. Πιο ήρεμη, πιο χαρούμενη, πιο χαλαρή».

Στο τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα παράπονα της Μαρίας Ιωαννίδου: «Την σέβομαι και την εκτιμώ, όπως θα σεβόμουν και θα εκτιμούσα κάθε επιλογή του πατέρα μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα