Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Δέσποινα Βανδή: «Αυτός είναι ο ιδανικός κόσμος που θα ήθελα να μεγαλώσουν τα εγγόνια μου»

«Αυτό είναι αληθινή αγάπη! Αποδοχή!»

Η Δέσποινα Βανδή, βρίσκεται στην Αμερική στο πλαίσιο συναυλιών για την Ελληνική ομογένεια. Ο κύκλος των συναυλιών της γνωστής τραγουδίστριας στην Αμερική, κλείνει με την πόλη της Βοστώνης.

Η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνει γοητευμένη από την Βοστώνη και στέλνει ένα μήνυμα ενότητας. Αυτό που εντυπωσίασε την Δέσποινα Βανδή, είναι ένα πανό που συνάντησε κρεμασμένο στην ιστορική εκκλησία του Συμφώνου και είχε τα χρώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

Μαζί με τις φωτογραφίες από το πανό, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στην λεζάντα: «Αυτό είναι αληθινή αγάπη! Αποδοχή! Αυτός είναι ο ιδανικός κόσμος που θα ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά των παιδιών μου. Εκεί που δε θα υπάρχουν σύνορα διαχωρισμοί εξοστρακισμοί και θα έχουν σημασία ουσιαστικές αξίες! Σεβασμός καλοσύνη γενναιοδωρία ελευθερία έκφρασης!

Κοίταξε τη φωτογραφία και θα καταλάβεις γιατί γι’ άλλη μια φορά με γοήτευσε η Βοστώνη. Δεν τοποθετήθηκε τυχαία αυτό το πανό εκεί! Το βρήκα ΥΠΕΡΟΧΟ! Πόσα χιλιόμετρα ανθρωπιάς έχουμε να διανύσουμε ακόμα για να το φτάσουμε κι εμείς εκεί;».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα