Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη στο πλευρό του Χρήστου Βασιλόπουλου στην παράσταση «Κουαρτέτο», του Χάινερ Μίλερ, που πρόκειται να ανέβει στο Από Μηχανής Θέατρο, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

Κατά τη διάρκεια των προβών η Νάντια Μουρούζη, η οποία ταλαιπωρείται από Long Covid, ένιωσε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου και αποχώρησε, με την Κερασία Σαμαρά να την αντικαθιστά.

Ετσι, λοιπόν, το κοινό από το Σάββατο 23 Μαρτίου (και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00) θα έχει την ευκαιρία να δει στη σκηνή τον Βαλμόν και τη Μερτέιγ, το σαγηνευτικό ζευγάρι που «γέννησε» η φαντασία του Μίλερ, σ’ ένα ανελέητο παιχνίδι σεξ και εξουσίας, πέρα από καθετί συμβατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...