Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Δημήτρης Γιώτης: Το αντίο και το δημόσιο ευχαριστώ του τραγουδιστή στο κοινό της Θεσσαλονίκης

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος!»

Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εμφανίσεις του Δημήτρη Γιώτη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο «Μουσικές & Χρώματα». Ο γνωστός τραγουδιστής τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε για να εμφανιστεί μία ολόκληρη σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά συμφώνησε να κάνει εμφανίσεις για τρεις μήνες, ωστόσο βλέποντας το κοινό της νύμφης του Θερμαϊκού να τον αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή αποφάσισε από κοινού με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, Σάκη Πούλκα να τις παρατείνουν κι άλλο. Συνολικά ο Δημήτρης Γιώτης ηγήθηκε του σχήματος στο νυχτερινό κέντρο «Μουσικές & Χρώματα» για 6,5 μήνες, με απανωτά Sold out και βραδιές διασκέδασης που θα θυμάται όλη η πόλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσω των social media αποχαιρέτησε τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της που μπήκαν όλοι στην καρδιά του. «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος! Σχεδόν 7 μήνες με φιλοξένησε η όμορφη Θεσσαλονίκη και πήρα πολύ αγάπη από τον κόσμο της! Έκανα πολλούς φίλους και σίγουρα θα ξανά συναντηθούμε. Σας ευχαριστώ πολύ! Μουσικές Και Χρώματα Live! Να ευχαριστήσω τον κο Σάκη Πούλκα που μου έδωσε την δυνατότητα να τραγουδήσω σε αυτή την πανέμορφη πόλη και φυσικά όλους τους συνεργάτες μουσικούς, τραγουδιστές και προσωπικό που με αγκάλιασαν από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στο μαγαζι» έγραψε στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη. Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι, που έχει τίτλο  «Σ’αγαπάω… ναι» και είναι σε μουσική και στίχους του ίδιου του τραγουδιστή και του Δημήτρη Κωστόπουλου, ο οποίος ήταν ο μαέστρος του γνωστού ερμηνευτή στο «Μουσικές & Χρώματα». Παράλληλα ο γνωστός καλλιτέχνης προετοιμάζεται για τη μεγάλη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα