Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ντέμης Νικολαΐδης: Αναστολή στον πλειστηριασμό του αγροτεμαχίου «φιλέτου» στην Αλεξανδρούπολη

Για τον θρύλο των γηπέδων, που έζησε στιγμές απόλυτης αποθέωσης και τα χειροκροτήματα χιλιάδων φιλάθλων, η ζωή μακριά από τα γήπεδα αποδείχθηκε πιο σκληρή από κάθε αντίπαλο που αντιμετώπισε.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Κλώνος του Μάικλ Τζάκσον ο ανιψιός του, στη νέα ταινία που διχάζει

Στις πρώτες σκηνές του τρέιλερ της ταινίας, ο 29χρονος Τζααφάρ Τζάκσον, που μοιάζει εντυπωσιακά στον θείο του, Μάικλ, διαβάζει ένα βιβλίο,

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

«Με μπέρδεψε με τον Παπακαλιάτη και τον Καλυβάτση με τον Κανάκη»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σειρά «Παγιδευμένοι» όπου συμμετέχει, αλλά και στην θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στην οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρθηκε στους «Τέλειους Ξένους» αλλά και στο αν θα υπάρξει συνέχεια στη σειρά «Παγιδευμένοι»: «Οι “Τέλειοι ξένοι” ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, η σκηνοθεσία ήταν η πρώτη μου φορά και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όταν σκηνοθετείς και παίζεις ταυτόχρονα παραμελείς την υποκριτική σου, δούλευα κι έλεγα “μακάρι να είμαι ο χειρότερος από όλους”. Οι “Παγιδευμένοι” μου άφησαν ανάμεικτη γεύση, είναι μία δύσκολη δουλεία με πολλές απαιτήσεις. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν θα συνεχιστούν οι “Παγιδευμένοι” του χρόνου, δεν ξέρουμε κάτι. Έχουμε την περιοδεία των “Τέλειων ξένων“, θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό, καμία φορά κάποιος μπορεί να μπει στο θέατρο και να τρώει πατατάκια λες και βλέπει τηλεόραση, το θέατρο δεν είναι τηλεόραση».

«Ο κόσμος θεωρεί τα τηλεοπτικά γυρίσματα πιο εύκολα από ότι είναι, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά με κακουχίες. Στην ταινία “I4 Λούφα και απαλλαγή” κάναμε γυρίσματα στην Πάρνηθα καταχείμωνο και μας έβρεχαν με λάσπες. Κάποτε στην Μυτιλήνη με μπέρδεψαν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Καλυβάτση τον μπέρδεψαν με τον Αντώνη Κανάκη» αποκάλυψε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.