Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Μελισσάνθη και Ασπασία συναντιούνται μετά από χρόνια

Η Μελισσάνθη παρευρίσκεται στον αρραβώνα της Μαγδαληνής, όπου συναντά...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

«Ταραχή» στην παραλιακή

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή και της Ελλης Κοκκίνου στο Romeo! Τόσο την περασμένη Πέμπτη, που έκαναν πρεμιέρα, όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με εκατοντάδες κόσμου να μην καταφέρνει να διασκεδάσει με το απόλυτο σχήμα διασκέδασης.

Ελλη Κοκκίνου, Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής, φέροντας άξια, χρόνια τώρα, τον τίτλο του No 1 διασκεδαστή, ανέβασε πολύ ψηλά το κέφι, με τον λουλουδοπόλεμο να έχει την τιμητική του! Η Ελλη Κοκκίνου, με τη σειρά της, εκτόξευσε το πάρτι στα ύψη, δίνοντας όλο το μουσικό είναι της on stage. Μεγάλη έκπληξη, η Konnie Metaxa, που με το ερμηνευτικό και χορευτικό show που παρουσιάζει επί σκηνής έκλεψε την παράσταση και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Konnie Metaxa

Φυσικά, το σχήμα των καλλιτεχνών, εκτός από την αγάπη του κόσμου, κέρδισε και το ενδιαφέρον επώνυμων συναδέλφων του, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πρεμιέρα του, ανάμεσά τους, οι Αντώνης Ρέμος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος και Μορφούλα Ιακωβίδου και άλλοι πολλοί. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο ο προορισμός της διασκέδασης είναι ένας, με τον Λευτέρη Πανταζή και την Ελλη Κοκκίνου να προκαλούν «Ταραχή» με όλο τους το «Πάθος», όπως και το ομότιτλο ντουέτο τους, στο Rοmeo!

Λευτέρης Πανταζής, Πέτρος και Μορφούλα Ιακωβίδου
Λευτέρης Πανταζής με Αντώνη Ρέμο

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

Τα «καρφιά» της Μεσσαροπούλου στον Οικονομόπουλο: «Στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πέταξε σπόντες για τον Νίκο Οικονομόπουλο μετά τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα



Μποζουκια Αθηνα