Σοϊλέδης στα μέλια με την Κυπαρίσση! Στην Αθήνα σόλο η Μαρία Αντωνά!

Ζευγαρωμένος στη Μύκονο ο Αρης Σοϊλέδης, μόνη στην Αθήνα η Μαρία Αντωνά. Ποιος να το έλεγε πέρυσι, τέτοια εποχή, στον πρώην ποδοσφαιριστή και στη ραδιοφωνική παραγωγό ότι το φετινό καλοκαίρι θα τους έβρισκε αμφότερους σε καινούργιες σχέσεις.

Μπορεί το «Survivor», όπου έχουν πάρει μέρος και οι δύο, να θεωρείται το παιχνίδι των ανατροπών, ωστόσο η ζωή είναι αυτή που κρύβει τελικά τις μεγαλύτερες ανατροπές και εκπλήξεις. Ετσι συνέβη και στην περίπτωση του Αρη και της Μαρίας. Εκεί που όλοι πίστευαν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά χώρισαν λίγο μετά την επιστροφή εκείνης από τον Αγιο Δομίνικο, όπου βρέθηκε στις αρχές της χρονιάς για να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης.

Λίγο αργότερα ο πρώην ποδοσφαιριστής μπήκε σε νέα σχέση με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση, η οποία εργάζεται στην υποδοχή γνωστού μαγαζιού στο νησί των ανέμων και ως ανιματέρ σε παιδικά πάρτι. Οι δυο τους προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, αλλά αυτό αποδείχτηκε δύσκολο λόγω της αναγνωρισιμότητας του Σοϊλέδη.

Το ειδύλλιό τους διέρρευσε, ενώ πολλοί «χρεώνουν» στον Αρη ότι είχε αρχίσει προτού ακόμη χωρίσει από τη Μαρία. Από την πλευρά της η ραδιοφωνική παραγωγός απέφυγε να σχολιάσει τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή. Αλλωστε, δεν άργησε να μπλέξει και η ίδια σε ένα φρέσκο ειδύλλιο με τον Γιώργο Λιάγκα, γεγονός που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια της showbiz.

Τώρα πια Αρης και Μαρία συνεχίζουν τις ζωές του σε παράλληλες πορείες. Εκείνος έκανε πρόσφατα την πρώτη του κοινή φωτογραφική ανάρτηση με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο «κλικ» που τους απεικονίζουν να φιλιούνται περιπαθώς επάνω σε σκάφος, στη Μύκονο. Οσο για τη Μαρία Αντωνά, αυτή την περίοδο βρίσκεται μακριά από τον αγαπημένο της Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναχώρησε για την Τήνο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Στο ταξίδι αυτό είχε μαζί τους δύο γιους του, τον 13χρονο Γιάννη και τον 10χρονο Δημήτρη. Η Μαρία Αντωνά παραμένει στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στο ραδιόφωνο και αναμένεται να συναντήσει αργότερα τον καλό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...