Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ροϊλός σημαίνει «Απαραίτητο Φως»

Νέας δραματική σειρά

Ο Αναστάσιος Ροϊλός, μετά τον ρόλο του Αντρέι στη «Μάγισσα», θα βρεθεί στην ΕΡΤ, ως βασικός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με τίτλο «Απαραίτητο φως».

Ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις ως Αμλετ στην ομώνυμη θεατρική παράσταση, φέτος το καλοκαίρι, ετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα στη μικρή οθόνη. Να σημειωθεί ότι ο Ροϊλός είχε δεχτεί πρόταση για το «Grand Hotel» στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν.

Η νέα μίνι σειρά μυστηρίου οκτώ επεισοδίων που είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ντορίνας Παπαλιού, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και Κάτιας Κισσονέργη, θα μας ταξιδέψει στον χρόνο, με φόντο την Αθήνα της Γερμανικής Κατοχής. Η Λουίζα Λασκαράτου είναι κόρη μεγαλοδικηγόρου της Αθήνας. Ο ξαφνικός θάνατός του την αναγκάζει να επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεται. Μια απροσδόκητη κληρονομιά γίνεται η αιτία να αμφισβητήσει όσα ήξερε για το παρελθόν της οικογένειάς της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα