Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Buongiorno» σολομό με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα...

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Μελίνα Ασλανίδου: «Πέρασα μία περιπέτεια υγείας, δεν ήταν εύκολα»

Η Μελίνα Ασλανίδου πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε και να ακυρώσει τις εμφανίσεις της.

«Διαζύγιο» Χριστοπούλου και με τον Μοθωναίο

Δεύτερη «απώλεια» για την Ελενα Χριστοπούλου. Μετά τη «μοντελοκόρη» της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποχώρησε από την εταιρία της και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Μάλιστα, η επιτυχημένη booker και ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος παίζει στο σίριαλ της ΕΡΤ «Η Παραλία», δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον ούτε στο Instagram, κάτι που δείχνει πως και οι προσωπικές τους σχέσεις ενδεχομένως να έχουν οδηγηθεί σε ρήξη.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «μάματζερ» Ελενας Χριστοπούλου. Μάλιστα, το όνομά του, μαζί με αυτό της Ηλιάνας, φιγουράριζε πρώτο και καλύτερο στην ιστοσελίδα της booker τους. Ωστόσο, πλέον ούτε το δικό του όνομα υπάρχει εκεί, γεγονός που φανερώνει, αν μη τι άλλο, τη διακοπή των σχέσεών τους όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό, όπως δείχνουν με τη σειρά τους τα unfollow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του Δημήτρη Μοθωναίου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει καλή, με τους δυο τους να συνεχίζουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Το μοντέλο, μάλιστα, έδωσε το στίγμα του από τα Κουφονήσια, προορισμός που επισκεπτόταν κάθε χρόνο με την Ελενα Χριστοπούλου, η οποία διαθέτει εξοχικό εκεί. Η ίδια πόσταρε, μεταξύ άλλων, στο Instagram ένα σουβλάκι, και ο ηθοποιός τής έκανε like και χιουμοριστικό σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία